Hva er en kilometerteller?

 En kilometerteller sporer avstand reist av en bil, lastebil eller andre kjøretøy, og kan ses på dashbordet. Motorer har én fast til bunnen av rattet, en dash eller over bensintanken. Det kan være mekanisk eller digital.

 En mekanisk kilometerteller består i det vesentlige av en rekke tannhjul som tall på hver kant. Tannhjulene roterer i samsvar med rotasjonen av hjulet via kabelen og drivmekanismen. De mekaniske deler er skjult av en vindus kabinett som viser bare en enkelt rad av tall som reflekterer dagens kjørelengde. Dette kan sees på speedometeret ansiktet. Avhengig av alder på bilen, en mekanisk kilometerteller, et maksimalt antall på 99 999 miles, og da det ruller over for å begynne å ha historiene til 00 000 miles.

 Den moderne elektronisk eller digital kilometerteller kjørelengde spor ved hjelp av en databrikke. Avlesning vises digitalt og kjørelengde er lagret i hovedmotorstyreenhet. Produsenter håpet at den elektroniske versjonen vil forhindre svindel, men det Hasna € ™ t vært tilfelle.

 Restverdi av et kjøretøy er i stor grad basert på kjørelengde. Alle andre faktorer er like, jo færre miles fra et kjøretøy, jo høyere restverdi. Kilometerteller svindel, eller klokker, er det satt manuelt ved avlesning tilbake til feilaktig kilometer slippe ut luften og blåse opp verdien av bilen.

 Klokkes en mekanisk kilometerteller er en ganske enkel oppgave. Uærlige private fester og uetiske forhandlere kan fjerne enheten, manuelt rotere tannhjul til å gi den nødvendige kjørelengde, enheten er å reinstallere. Uskyldige kjøpere kan betale hundrevis eller kanskje tusenvis av dollar mer enn en cara € ™ s sanne verdi, svindel ofte oppdager for sent.

 Bilindustrien er forventet å redusere digital eller elektronisk kilometerteller svindel. Men de verktøyene som trengs for å lovlig kalibrere digital kilometerteller for legitime formål online og offline. Disse verktøyene er kjent for å bli brukt til å gjenopprette digitale enheter. Eksperter hevder at dette er faktisk enklere enn å snu en mekanisk en.

 For å beskytte deg mot kilometersvindel, sammenligne kjørelengde på bilen med tittelen. Hver gang bilen skifter hender, må kilometerstand noteres på tittelen. Hvis bilen er nyere, 20.000 miles eller mindre på kilometertelleren, har fortsatt det opprinnelige utstyret. For eldre biler med lave miles, sjekk slitasjen på gass, brems og clutch pedaler. Be om vedlikehold poster og / eller smog sjekk plater og registrere kjørelengde.

 Når du vurderer en bil med en mekanisk kilometerteller, må antallet være jevnt linje. Hvis de beveger seg skjevt eller synlig når dashbordet eller ansikt avlesning rap, anbefaler ekspertene kjører bort.

 Til slutt bruker et firma som CarFax eller Autocheck å motta en rapport på bilen ved hjelp av bilens identifikasjonsnummer. Disse rapportene overvåke kjørelengde bare, men vil være ulykker, oversvømmelser og andre ulykker er rapportert at kjøretøyet skjedde til listen.

  •  Kilometerteller svindel refererer til loven av feilaktig deflatere kilometer i den hensikt å blåse opp verdien av en bil for videresalg.
  •  Kilometertelleren på en motorsykkel kan på undersiden av rattet.
  •  En mekanisk kilometerteller består av en serie av tannhjul som tall på hver kant.
  •  En digital kilometerteller viser hvor langt en bil har reist.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha