Hva er en kite?

 En drage er en gjenstand som er utformet for å fly på en kjede som er utført av en menneskelig operatør. De fleste piloter har tre hovedkomponenter: kroppen av kite selv, en sele og en kjede. Mange stiler av drager er fløyet over hele verden rekreasjons-, konkurransedyktig, og i idretten; mange kulturer har en stor drageflyging komponent, særlig i Asia og Midt-Østen. Drager er lett tilgjengelig på lekebutikker og sports leverandører, og noen folk også liker å lage sine egne.

 Drager synes å ha sin opprinnelse i Kina; beskrivelser og bilder av drager er fra rundt 200 f.Kr.. Det er indikasjoner på at pilotene spredt over Kina i andre deler av Asia og til slutt i Midtøsten, og gjennom middelalderen, pilotene var svært populære leker for europeere. Drager er også historisk blitt brukt som verktøy for været observasjon og andre studier av den naturlige verden.

 En drage er tyngre enn luft, men det har en utforming som er antatt å fremme resistens. Når kite er lansert, bygger trykket opp under kite, forårsaker den til å løfte den; slik som vind og trykkforandring, beveger kiten gjennom luften. Mange piloter har åk eller flere linjer, så kan de bli overvåket lettere, selv om den klassiske designen inkluderer en linje som brukeren kan lønne seg snelle eller etter behov.

 Under en pilot er vanligvis laget av et lett materiale; Tradisjonelt, ville dette ha vært tre, selv om plast og lett metall som brukes i moderne drager. Papir, stoff eller plastfolie er strukket over rammen av en kite, endre seg til en slags gigantisk ving. Noen vanlige kite stilarter inkludert boksen drager som ser ut som to åpne lommer festet til hverandre, diamant drager, drager og diamant. Flere produsenter produserer svært luksuriøse drager med en spesiell design funksjoner for å holde dem i luften lenger.

 Foruten enkle drager, kan man også bruke sport drager, drager utformet med en høy grad av kontrollerbarhet, slik at de kan utføre stunts og luftakrobatikk. Denne stunt drager er ofte brukt i konkurransen, noen ganger i kombinasjon med andre drager som et team. For idretter som kite surfing og kite buggying, folk bruker makt drager, ekstremt store drager laget for å generere en stor del av attraksjonen for brukeren. Hang seilfly og paraglidere også referere til sine eiendeler som en "kite", fordi deres utstyr fungerer på samme måte som flyger på et vanlig barn.

  •  Hang seilfly og paraglidere opererer på de samme prinsippene som piloter.
  •  Piloter synes å ha sin opprinnelse i Kina.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha