Hva er en kjede Hook?

 En kjede kroken er en anordning ved enden av en kjede, som gjør det mulig å feste kjettingen til et objekt. Av tunge smidd stål, kan kjedekroken festes til en kjede av en av flere måter. Kjedet krok kan festes ved hjelp av en splittet kjedeleddet, en sveiset leddkjede eller en sjakkel. Låsepinnen er en foretrukket fremgangsmåte for å feste en kjetting krok fordi den kan fjernes og byttes med en annen krok hvis behovet skulle oppstå.

 Det er to stiler av kjeden krok som finnes på de fleste kjeder. Den første er en åpen krok, som er et stort hull i kroken. Den åpne stil krok, kan den brukes for å trekke eller løfte gjenstanden er lik den som finnes på kroken av en kran. Med en åpen krok, kan tau, stry barer og andre kjeder inne i kroken settes inn og fjernes eller trekkes. Den andre type krok, blir kroken lukkes. Denne stilen av kroken er stramt og er vanligvis brukes til å låse en krok på en annen kjedeleddet.

 En rekke open-stil kroker er faktisk sikkerhetskroker. En sikkerhetslenke krok har en metall fjærbelastet flapper knyttet til den. Klaffen er festet til skaftet til kroken, og en bro til spissen av kroken. Hvis en kjede eller lignende er plassert på kroken, klaffen brettes ned, slik at den passerer gjennom objektet, og resten i buken av kjeden kroken. Klaffen deretter springer lukket, noe som gjør gjenstand for å hindre evnen til å komme ut av kroken uten at fliken ned og ut av veien.

 Noen småskala kretser, slik som en hund kjede å gjøre bruk av en fjærklemme i hvilken kroken må trykkes ned for å fjerne kjettingen. Dette er en mindre versjon av sikkerhetskroken. En sikkerhetslenke krok er ofte funnet på byggeplasser eller andre steder der mannskapet og tilskuer sikkerhet er en bekymring. Noen markedet produsenter selge konvertering kits som slår vanlige kroker i sikkerhetskroker.

 Ved festing av en kjede krok på en kjede som ikke har en krok, er det best å bruke en gaffel. Gaffelen bruker en bolt glipper gjennom endeleddet i kjeden og skruer inn i kontakten i bunnen av kroken. Denne metoden gjør den sterkeste formen for kjedeutvikling utenfor splitting og re-sveising link.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha