Hva er en kjeveortopedisk Expander?

 Kjeveortopedi er spesialitet praksis med å skape en god munn og tann justering. En kjeveortoped er en tannlege som spesialiserer seg arbeid på dette området, og ikke behandle slike ting som hulrom, ødelagte tenner, tannpine eller andre tannproblemer oppstår. Orthodontist bruker mange ulike verktøy for å oppnå det endelige målet med feiljustert tenner. Et av disse verktøyene er en kjeveortopedisk ekspander. Denne innretningen passer i taket i munnen og blir brukt til å øke bredden av den øvre kjeven.

 En kjeveortopedisk ekspander brukes mest på unge barn, hvis skallen bein har ikke helt smeltet. De fire pinner er festet til den øvre kjeve, og er vanligvis sementert. Den ortodontiske ekspanderen fra den ene siden av munningen til den andre kontakten i taket av munnen som mulig. I midten av ekspander er et sted å legge litt nøkkel. Denne nøkkel er ofte rotert, vanligvis to ganger om dagen, og hver omdreining av de sentrale tvinger tennene på hver side av munnen litt lenger fra hverandre.

 Siden tennene skyves fra hverandre ved kjeveortopedisk ekspander, gane - taket av munnen - strekker seg litt hver dag. Det endelige målet med denne enheten er å gjøre den øvre større, så det passer godt med underkjeven. Det fungerer best hos ungdom fordi bein i munnen relativt enkelt å flytte, slik at de kan bli spredt for å gjøre munnen bredere.

 Når en ortodontiske ekspander anvendes på riktig måte, prosessen med utvidelse av ganen ganske raskt. Den komplette øvre kjeven kan være fullt innstilles på så lite som en måned. Etter at dimensjonering er gjort med kjeveortopedisk ekspander må være på plass for enda et par måneder, for å sikre at den nye gane størrelse permanent og vil ikke tilbake når ekspanderen er fjernet.

 Selv om de beste resultatene for en ortodontisk ekspansjons oppnås når pasienten er en ungdom, kan den brukes for voksne. Smaken er fusjonert etter at vekstperioden er ferdig, men denne enheten kan fortsatt brukes til å omskape tennene i overkjeven, presser litt fra hverandre og gjør mer plass. Dette er en god løsning for voksne som presser underkjeven, spesielt hvis det er overlapping tenner. Ved hjelp av kjeveortopedisk ekspander kan bidra til å løse bite og kan forårsake skade på tennene av konsekvensene av feil opptrer sammen.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha