Hva er en kombinert Enkelt grense?

 Kombinert eneste begrensningen er en type bil forsikring som bileieren forlater muligheten til å dekke alle skader som oppstår i en ulykke i en policy grensen. Dette skiller seg fra split grense forsikring som dekket de enkelte begrensninger på hvor mye skade for hver person skadet i en ulykke og skader forårsaket av ulykkesredere. Med en kombinert enkelt grense politikk, den personen som er forsikret i stand til å bedre dekke kostnadene ved en ulykke hvis de er tungt vektet mot ett aspekt. Eventuelle kostnader som overstiger den kombinerte grensen skal betales ut av lommen av forsikringstakeren.

 Når en driver får inn i en bilulykke, og regnes som feilet, må han betale skadene fra eventuelle skader påført av passasjerene i den andre bilen, sammen med kostnadene for reparasjon av den andre bilen. Disse kostnadene kan være uvurderlig, og er grunnen til at alle førerne må ha en effektiv forsikring. Noen drivere kan søke en kombinert enkelt grense politikk for å dekke sine tap på en mer fleksibel måte enn den tradisjonelle split grense politikk.

 For å forstå hvordan en kombinert enkelt grense politikken er effektiv, er det nyttig å et eksempel der en split grense politikk ville være korte forslag. En typisk split grense politikk ville gi dekning av 50/100/10. Dette betyr at forsikringstakeren har grensene for $ $ 50.000 for hver person skadet i en ulykke, $ 100.000 for alle personer skadd i ulykken, og $ 10.000 USD for eventuelle skader påført av den andre bilen.

 Forsikringstakeren er en ulykke som forårsaker $ 20.000 USD på skader, i form av medisinske utgifter, føreren av den andre bilen, sammen med $ 60.000 USD skade en personbil. Videre den andre bilen verdt $ 18 000 i ulykken var. Ved hjelp av grenseverdier delt grenser, vil forsikringstakeren må betale passasjerer $ 10.000 USD for å gjøre ut av lommen for forskjellen mellom $ 60.000 USD og $ 50 000 USD én person. Grense på toppen av det, vil forsikringstakeren være ansvarlig for differansen mellom $ 8000 USD $ 18,000 skade USD eiendom og $ 10 000 USD skade. Det gjør for totalt $ 18 000 som skal betales av egen lomme.

 I kontrast, ville det tilsvarende kombinert enkelt grense politikk gi $ 100.000 av dekning for skader forårsaket ved å dekke ulykken. Den totale mengden av skaden, og legger opp alt av personlige og materielle skader er $ 98.000 USD, noe som betyr at personen med den kombinerte enkelt politikken grensen på $ 100.000 ville være fullt dekket. En slik fleksibilitet i tildeling av dekningen til der det er mest behov er mest fordelaktig egenskap av en kombinert grense politikk.

  •  Kombinert enkelt grense bil forsikringer er vanligvis mer fleksible enn tradisjonelle dekning.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha