Hva er en kommersiell Hedger?

 Kommersielle hedgers er selskaper som forsøker å sikre stabiliteten i en bestemt vare fra en posisjon i varer markedet. Den nøyaktige natur varierer fra ringen eller posisjon, avhengig av typen av mål for å påvirke selskapets råmaterialet. Generelt er formålet med den kommersielle hedger en situasjon der prisen på råmaterialet vil ligge på et ønsket nivå ved å opprette selskapet.

 En av de viktigste motivasjonsfaktorer for bruk av denne type strategi er bruken av råmaterialene i produksjonen. Den kommersielle hedger vil ofte gjøre bruk av råstoff i produksjon av varer og tjenester som selges av selskapet. Fra dette perspektivet, så det bør ikke være noen overraskelse at hedger ønsker å holde prisen på varen på et nivå som er overkommelig for selskapet. Denne handlingen kan bidra til å holde produksjonskostnadene for realisering av et netto resultat for virksomheten innenfor budsjettet, og dermed forbedre mulighetene.

 Når en bedrift velger å ansette en sikringsstrategi, er det kommersielle hedger både investor og forbruker. Dette kan bidra til den nederste raden. For det første ved å sikre en futures alternativet på råvaremarkedene, kan selskapet kreve verdifulle produksjonsmaterialer på en ønskelig pris. For det andre kan selskapet dra nytte av stabil ytelse og handel av varer på det åpne markedet. På ita € ™ s beste, denne tilnærmingen plasserer den kommersielle hedger i en vinn-vinn-situasjon, at mesteparten av markedsrisikoen for spekulative investorer deltar også bringer til markedet.

 Mange forskjellige typer virksomheter fungere som hedgers. I todayâ € ™ s markedet, kunne en av de vanligste eksemplene på en kommersiell hedger være en bedrift som er avhengig av petroleum til hans verker. Hedger ville kjøpe futures, mens per fat råoljeprisen er relativt lav, så sikringen markedet som er involvert med økte priser på lang sikt.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha