Hva er en kontroll Slip?

 En kontroll slip, en dameundertøy, er en fettsuging slip. Den oppstrammende slip bidrar til å vises flatere mage av brukeren og bak for å vises fastere. En slip kontroll regnes som en slags undertøy kroppsbeherskelse.

 Kontroll truser kommer i en rekke former og størrelser. Uansett hva deres form, de produserer den samme effekten, en velformede kropp. Mens klart tilbys i forskjellige størrelser, er slip vanligvis laget av en blanding av nylon og spandex. Grunnen til denne kombinasjon, er at det er robust og kan tåle trykket av kroppsvekt, og den kan strekke seg. Denne elastisitet er viktig, slik at, mens brukeren tilbys en strammere hud, har de fortsatt muligheten til å bevege seg lett.

 En kontrollseddel er ofte sømløs, og gir rask og skaper perfekt utseende når slitt under alle typer klær. Materialet er i en tett knute form. Denne strikket stoff sørger for ventilasjon som ikke er tilgjengelig på annen måte. Uten å puste, kan en slip kontroll forlate personen bruker det fuktig og ubehagelig.

 Med hensyn til hele øvre og nedre kroppen eller bare den nedre halvdel danner en kontroll-slip og slips. Mens du legger en flatterende livet, de fleste slips ikke å begrense bust av kvinnen som bærer et minimum. Det er disse truser at bysten skal minimere linje, men for de som heller vil synes å ha en mindre kiste.

 Kontrollen slip kan komme opp med en slags topp som er litt under hoftene eller faller til like over knærne. Noen kontroll truser er stroppeløs og er ment for aftenkjoler og enda en bra innenfor sine konturer. Andre revisjons truser kommer bare i midjen. Disse slips er utslitt rett nedenfor området der et brasserie ville passe godt, tillegg av et timeglass syn på figuren til personen bruker det. Det er også stiler av halv slip som er laget for å sitte direkte på hoftehøyde. En av disse to typer halv kiler kommer i en rekke lengder. På grunn av den store variasjonen av forskjellige stykker, det er absolutt en å forbedre alle andre slags figur og hver stil av kjole og person iført flatere.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha