Hva er en kort salg Negotiator gjøre?

 En kort salg forhandlingsleder jobber i en bank i en kort salgstransaksjonen, der målet er å selge et hus for mindre enn verdien av lånet for å hindre et skjold. Avhengig av situasjonen er det mulig å banken penger fortsatt skyldte etter salget går gjennom. Folk bør diskutere denne muligheten med sine meglere og advokater for å sikre at de forstår hva som vil skje etter kort salg. Oppgaven til kort salg forhandler er å forenkle prosessen til tilfredsstillelse av kjøpere, selgere og banker.

 I en kort salg, en person med utestående boliglån krever spesiell tillatelse til å selge hjemmet for mindre enn enestående verdi av boliglån, som regel fordi eiendommens verdi har falt drastisk. Huseiere i denne posisjonen kan være en rekke grunner for å ville gjøre en kort salg. Bankene er ofte motvillige til å bli enige fordi de ønsker å få tilbake hele beløpet av lånet. De kan velge å presse videre med foreclosure forhandlinger for å se om de komme til å selge huset på auksjon og midlene eller selge det på egenhånd etter å ha tatt besittelse.

 Kort salg forhandlings fungerer som en kontakt for banken, kjøper, selger, og andre involverte parter i transaksjonen, for eksempel eiendomsmeglere. Disse eiendomsmegling fagfolk er kjent med den korte salgsprosessen, og de vet å utnytte alle triks og smutthull, tvinger alt fra mot takst av eiendommen til banken for å godta mindre, for å vite hvem du skal ringe når det gjelder å finne den av "mistet" papirene.

 Dette arbeidet krever tålmodighet, utholdenhet og engasjement. Shortsalg kan ta måneder og ofte når folk håndtere problemer som banker nekter å trekke seg på hvor mye de tror huset er verdt, landet og mistet papirene og problemer for huseiere som bærer rundt til foreclosure fordi de kan ikke holde tritt med betalinger. Kort salg forhandlings tilbringer mye tid på telefonen diskutere aspekter av avtalen, og kan også være nødvendig å møtes i person med folk. Rask handling er også nødvendig, hvis en bank kan være trege uker og deretter en dokument som en umiddelbar reaksjon som avga brått.

 Lisensstatusen krav variere for denne type arbeid. I noen steder, må den korte salg forhandlings være en lisensiert eiendomsmegler. I andre land, kan loven være mer fleksibel. Folk som vurderer ansettelse i dette området kan sjekke ut kravene i etat med ansvar for å føre tilsyn med de som jobber i eiendomssektoren.

  •  Det er av hensyn til både selger og utlåner som en kort salg hjem selger raskt.
  •  Shortsalg kan være lønnsomt for forhandlerne dersom de kan trene en god avtale med utlåner.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha