Hva er en kreditt Shelter Trust?

 En kreditt ly tillit er en eiendom planlegging verktøy som brukes av ektepar å unngå føderale eiendom skatt ved å la pengene til barn eller andre arvinger etter døden. Instrumentet er også kjent som en bypass tillit fordi den omgår direkte eierskap av eiendeler gjenlevende ektefelle. Når en av ektefellene av et ektepar dør, kan en vilje gi ubegrenset skatte fri passasje av varer til gjenlevende ektefelle. Men når den gjenlevende ektefellen dør, den føderale regjeringen vil normalt kreve inn skatter på eiendeler som blir sendt videre til barn og andre arvinger.

 Slik fungerer det

 Hvis satt på plass før første ektefelle går, kan æren ly tillit redusere eller eliminere mengden av skatt pålagt på gården når den overfører til de begunstigede etter dødsfallet av den andre ektefellen. En kreditt ly tillit er etablert slik at når den første ektefellen dør, en del av sin rikdom går til kreditt ly i stedet for gjenlevende ektefelle. Gjenlevende ektefelle har tilgang til noen interesse eller gevinst på eiendeler til kreditt ly under hans liv, men han har tilgang til hovedstaden bare for helse og støtte.

 In Action

 Føderale eiendomsskatt er pålagt en grense. Hvis John og Jane hver har eiendeler på $ 3.000.000 da John døde, vil Jane være $ 6 millioner. Når Jane døde, hvis den forlater sin eiendom til sine barn, 3,5 millioner vil bli overført skattefritt, men 2,5 millioner er skattepliktig. En kreditt ly tillit kan unngå disse skattene. Hvis John og Jane har $ 3.000.000 hver, og de etablere en kreditt ly tillit, når Jane døde, John vil fortsatt bare $ 3 millioner i kreditt og tillit tilfluktsrom vil være $ 3 millioner. Når John døde, hans $ 3.000.000 vil gå til hans arvinger tax-free og Jane $ 3.000.000 gå til hans arvinger tilliten til tax-free kreditt ly fordi ingen kilde gikk på eiendeler mer enn $ 3,5 millioner.

 Gjengifte

 Uten kreditt ly tillit, hvis det går og hun gifter seg, kan den nye mannen kommer til felles eierskap av sine eiendeler. Hvis det passerer det faktum kan det da motta disse eiendelene. I eiendom planlegging, kan ektefeller være bekymret for at deres eiendeler nytte av gjengifte i stedet for sine egne barn. En kreditt ly tillit kan dempe denne bekymringen fordi gjenlevende ektefelle har disse eiendelene, selv om han eller hun kan få tilgang til dem.

 Tall

 I 2009 er eiendommer beskattes av den føderale regjeringen mer enn $ 3,5 millioner. Hvis alternativet 4 millioner er igjen for stønadsmottakere, vil bare $ 500,000 bli beskattet. Dette er en økning fra frekvensen av $ 2,000,000 2007-2008.

 Future

 Tax Relief Avstemming Act av økonomisk vekst og året 2001 kan endre spillet kreditt for bolig stiftelser og eiendom planlegging. Ved lov, vil den føderale eiendom skatt være fullstendig eliminert i 2010, men tilbake til $ 1 million i 2011. Disse tallene kan justeres når som helst ved lovgivende handling. Snakk med en erfaren eiendomsmegler advokat er den beste måten å lære om hverandre lov oppdatering.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha