Hva er en kumulativ amortisering?

 Akkumulerte avskrivninger er en figur som representerer bruk av en immateriell eiendel. Immaterielle eiendeler med bestemt levetid og inkluderer elementer som patenter, opphavsrett, kontraktsrettigheter, ikke følte i tillegg til lignende objekter eller sett. Selskapene ikke belaste disse elementene umiddelbart etter kjøpet. Regnskapsførere plassere en amortiseringsutgifter hver måned for å bruke til å representere den immaterielle eiendelen. Akkumulerte avskrivninger er en kontra eiendel som den totale pengebeløp av eiendeler reduserer companyâ € ™ s balanse.

 Selskaper kan erverve anskaffelseskost og relaterte kostnader rekord på en immateriell element som en eiendel. Eiendeler øke en companyâ € ™ s verdi. Ved å lagre elementet som en eiendel, øker selskapet sin netto inntekt for perioden og øker også sine eiendeler i balansen. Hvis selskapet gjør bruk av post, registrerer avskrivninger og akkumulerte avskrivninger på månedlig og årlig bruk av for å representere den immaterielle eiendelen. Selskaper kan grupperes i henhold til type av immaterielle eiendeler som patenter og opphavsrett.

 Regnskapsførere bestemme avskrivninger ved å dele en immateriell eiendel total anskaffelsesverdi av sitt lange liv. De fleste års levetid er diktert av lovgivningen i en countryâ € ™ s; I de fleste tilfeller kan de årene levetid være større enn 20 eller 30 år. Den grunnleggende divisjon lar bedrifter å rapportere en rett linje beløp for amortiserings formål. For eksempel, en patent verdt $ 50.000 $ med en levetid på 20 år, en årlig avskrivning bekostning av $ 2500 USD.

 En grunnleggende bilagsregistrering er nødvendig til posten avskrivninger og akkumulerte avskrivninger. Regnskapsførere belaste avskrivninger og kreditt akkumulerte avskrivninger. Debet reduserer dagens periodâ € ™ s fortjeneste som det fremgår i resultatregnskapet. Æren går til den akkumulerte avskrivninger contra aktivum konto på balansen. En contra eiendel konto har en negativ balanse bor fortsatt i eiendeler i balansen.

 Forretnings interessenter kan verdien av en companyâ € ™ s immaterielle eiendeler med netting bestemme eiendelen og contra aktivum konto sammen. Bruke forrige eksempel, har selskapet en patent verdt $ 50.000 USD i balansen. Etter seks år, vil regnskapsførere har tatt $ 15.000 USD i akkumulerte avskrivninger kvoter. Utligne disse beløpene sammen representerer et patent verdi av $ 35 000 USD. Interesserte kan sende det til noen immaterielle eiendeler til selskapet? € ™ s gjør balanse.

 Avskrivning er svært lik avskrivninger. Avskrivninger, men er for fysiske eiendeler, som eiendom, anlegg og utstyr. Inkludering av avskrivninger fungerer på samme måte som avskrivninger, selv om fysiske eiendeler har forskjellig levetid og avskrivninger beregninger.

  •  Akkumulerte avskrivninger er en kontra eiendel som den totale pengebeløp av eiendeler reduserer companyâ € ™ s balanse.
  •  En contra eiendel konto har en negativ balanse bor fortsatt i eiendeler i balansen.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha