Hva er en kvantitativ Hypotese?

 En kvantitativ hypotese inneholder en null og et alternativt forslag som enten er bevist eller motbevist gjennom statistisk analyse. Prosessen spekulerer uavhengig variabel påvirker den avhengige variabelen, og et eksperiment gjennomført for å se om det er en sammenheng mellom de to. Denne typen hypotese er angitt i numerisk form og spesifikke regler og grenser. Nullhypotesen enten avvist eller akseptert på grunn av statistiske data samlet inn i løpet av en serie eksperimenter.

 En av de viktigste forskjellene mellom en kvalitativ og en kvantitativ hypotese er at svært spesifikke grenser. Et eksempel på en null-hypotesen kan være "fem ekstra timer med studier per uke resultat i en høyere karakter punkt gjennomsnitt på studenter." Den alternative hypotesen vil nok si "fem ekstra timer med studier per uke øker ikke grade point gjennomsnitt av elevene." Avslå eller akseptere nullhypotesen av eksperimentelle data skal registreres over en viss tidsperiode.

 Mesteparten av de studier settet satt til å teste en hypotese mål kvantitative data på basis av statistisk signifikans, noe som betyr at det er lav sannsynlighet for feil. For å bevise eller motbevise konsekvensutredning i gjennomsnitt studentene en kontrollgruppe vil mest sannsynlig bli testet. Oppførselen og miljø av disse gruppene vanligvis av forskerne. Dataene kan hentes fra en gruppe studenter som oppførsel og miljøer ble ikke revidert.

 Siden en hypotese og kvantitativ forskning basert på tallmateriale, er resultatet av et eksperiment eller undersøkelser oversatt til matematiske verdier. For eksempel, bruker mye av markedet forskningsstudier skalaer som indikerer en numerisk verdi for hvert svar. Et svar fra "avtale" kan svare til tallet "4", mens en reaksjon av "nei" kan svare til tallet "2" når all undersøkelse tilbakemelding blir registrert og analysert, en prosentandel basert på det totale antall svar enn noen nummer.

 Statistisk analyse blir ofte brukt for å undersøke resultatene av forskning og forsøksdata. Eller den kvantitative hypotesen akseptert eller avvist, avhengig av resultatet av numerisk analyse. For eksempel må den midlere gjennomsnittlige karakter være minst 3,5 for å bevise at den mengde studier har en direkte effekt vil være et gjennomsnitt på 3,45 til en avvisning av den kvantitative hypotesen.

  •  Statistisk analyse blir ofte brukt for å undersøke resultatene av forskning og forsøksdata.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha