Hva er en Lateral kloakk?

 En lateral kloakk er en kloakk som en struktur er koblet til hovedkloakkledningen. Teknisk sett en påfølgende kloakken ikke er ment å ha noen sideelver, men i en multifamily eiendom, kan kloakken lateral faktisk delt å oppnå renovasjon av flere boliger. Den laterale kloakk forbinder innlagt vann fra et hus med kloakknettet som å bære bort avfallsbehandling og behandling.

 Teknisk sett er kloakken lateral ansvaret til eieren. Når en person å konstruere en ny bygning, de må betale for tilkobling til kloakken, så som plassering av en lateral overvåking og posisjonering av målere inntil bruk. Månedlige avgifter betales, vanligvis basert på volumet av vann som slippes i en struktur med logikken at det er å komme inn. Men en gang installert, kan ansvaret bli uskarpt.

 Problemet er at mens en lateral kloakk hører til eiendommen, hvis det oppstår et problem, kan det bli et folkehelseproblem. Dette betyr at noen ganger offiserer kan gripe inn for å takle et problem, selv om det ikke er deres ansvar, i interesse av å holde folk trygge. I mange lokalsamfunn, programmer som betaler for inspeksjoner av grener og dekker kostnadene ved reparasjon er tilgjengelig. Disse programmene sikre at saker blir behandlet som pausene og blokkeringer før de blir et problem.

 Det vanligste problem oppstår i sideblokkeringen. Blokkeringer blir adressert av adkomst til kloakken rense ut et rør som stikker frem fra den laterale, vanligvis like før den kommer inn i strukturen. En slange og andre enheter kan settes i cleanout å fjerne blokkeringen og la avløpsvannet ned lateral snu. Lekkasjer og pauser annet problem, spesielt i områder med kaldt vær, eller når den ene siden er brutt av bygge grave for verktøyet plassering, og så videre.

 Kloakken lateral er generelt ment å gå nedoverbakke, slik at tyngdekraften trekker innholdet i hovedledningen. Dette bidrar til å redusere faren for tilbakestrømning, en uønsket situasjon hvor kloakk ringe tilbake i husholdningen rør som reduserer dusjen. Men en blokade avløpsvann med vold i husholdningen avløp, fordi den har ingen steder å gå. Ved tilbakestrømning oppstår, er det viktig å holde området bleking, etter at blokkeringen er fjernet, for eksempel kloakk kan inneholde skadelige mikroorganismer.

  •  Det er viktig at alle områder hvor rå kloakk til å bleke en back-up.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha