Hva er en lav-carb ketogen diett?

 En lav-carb ketogen diett er en høy fett, lav karbohydrat diett som gjør det mulig for moderat til lave mengder protein. Den drastiske reduksjon av karbohydrater fører til at kroppen ved Dieter i en tilstand som kalles ketose, der kroppen begynner fett i stedet for karbohydrater er brukt som brensel og energi til å gå. Skal du på en low-carb diett er et middel for vekttap og er en effektiv metode for å kontrollere anfall.

 I 1921 utviklet Mayo Clinic første low-carb ketogen diett som behandling for pasienter som lider av anfall. I løpet av 1940-tallet, men bruk av dietten begynte å ta av for formålet med medikamentterapier, kan bare gjenopprettes som en alternativ behandling i midten 1990. Når de anvendes for dette formål, er forholdet av fett karbohydrater og proteiner generelt, 4: 1, selv om der noen justeringsområde i form av fett - 2,5: 1 til 5: 1.

 Hovedsakelig brukes for ungdom med begrenset suksess bare med medikamentell behandling for anfall, er det totale kostholdet innledet på et sykehus, slik at leger nøye overvåke resultatene. Regimet vanligvis holder seg hjemme, med en obligatorisk oppfølgings avtaler å se for bivirkninger og komplikasjoner som hindre underernæring. Vellykket terapi kan fortsette i mange år, men med tilstrekkelig reduksjon i anfall, kan legen anbefale utfasing av mat etter to år.

 Ved gjennomføring av en lav-carb ketogene diett for vekttap, er det antatt at ved å redusere inntaket av matvarer som inneholder karbohydrater, reduserer ønske også for dem. Derfor krever denne nedgangen redusert kaloriforbruk lik også. Det er flere anerkjente, lav-karbohydrat dietter som hevder en høy grad av suksess. Populariteten til disse diettene er en grunn til at supermarkedene har mange lite sukker og low-carb alternativer til vanlige matvarer som er høy i karbohydrater, som brød eller iskrem.

 Det er visse hensyn som må tas når du bruker en lav-carb ketogen diett. Dietten er en person i en tilstand av ketose, så det er mulighet for helserisiko som må være fullt forstått og diskutert med helsepersonell før fôring. Ketonene som er dannet for å forårsake ketose under dannelsen av nyresten og kan også føre til nyresvikt. Andre mulige bivirkninger av denne low-carb diett har redusert vekst hos barn, dehydrering, forhøyet kolesterol og forstoppelse.

  •  Low-carb ketogene dietter tillate moderate mengder protein.
  •  Low-carb ketose bivirkninger kan være dannelsen av nyrestein.
  •  Folk på ketogenic diett som Atkins unngå karbohydrater, noe som fører til en økning i produksjonen keton når kroppen bryte ned fettsyrer for energi.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha