Hva er en Leather Jacket Fish?

 Det er to fisk som blir ofte referert til som en skinnjakke fisk - Olgoplites Saurus og et bredt utvalg av fisk i familien Monacanthidae. Den tidligere kan vanligvis finnes i Gulf of Mexico og deler av Atlanterhavet. Sistnevnte er vanligvis funnet i nærheten av vannet i New Zealand.

 Den Olgoplites Saurus er en fisk av familien Carangidae, og det er vanligvis funnet i Mexicogolfen og den sørlige delen av den atlantiske kysten. Det reiser tidvis til kaldere farvann og alle villkatter blir oppdaget og fanget så langt nord som Maine. Fisken foretrekker strender og farvann med skjær og reiser i små skoler som har blitt sett hoppe ut av vannet mens du reiser.

 Fargingen er delt horisontalt, karakterisert ved at den øvre halvdel typisk en blå farge, mens den nederste sølv. Finnene til fisken er gule. Det mest slående trekk av fisken er ryggfinnen, som er veldig lang og pauser, gir inntrykk av flere små finnene som ryggraden og busten på en børste. Disse små elementer er giftige og hvis stukket av et menneske kan føre til svært smertefulle sår. Den vokser vanligvis til ca 10 inches lang og veier ca 10 unser. Noen ganger fanget og tatt som matfisk, men det er ikke veldig populær som sådan.

 Begrepet "skinnjakke fisk" er også brukt for å beskrive en rekke arter i familien Monacanthidae av fisk som lever i farvannene rundt Australia og New Zealand. De ulike typer skinnjakke i området blir ofte referert til som rev skinnjakke, fløyel glatt skinnjakke eller skinnjakke fisk.

 Den kan variere i størrelse, men de fleste veier omtrent 1,7 pounds og ca 15 inches lange, selv om noen arter større. Havet strøk kan vokse opp til 2 meter og veier £ 3, mens rev fisk skinnjakke kan veie nær åtte pounds.

 Alle arter har fellestrekk, og er fullstendig mangler fra vekten. I stedet for den fisk har en fin hud fra hvilken dyret har fått sitt navn. Alle typer fisk har også veldig store ryggfinnene som ligner horn. Fisken er ofte tære på små virvelløse dyr, svamper og sjø plankton og bor i mid-range dybde mellom 65 og 650 fot. I motsetning til skinnjakke fisk fra Atlanterhavskysten, denne leatherjackets uten gift og vanligvis ufarlig for mennesker.

 De ulike typene er kjent for å bite og hakke på fingrene av dykkere nærmer seg, men disse biter er ikke alvorlig. Det er kommersielt fisket i både New Zealand og Australia og kjøpte fisk til lave priser i markedene kan tilberedes på en rekke måter, blant annet ulovlig jakt, dampende, grilling og frityrsteking.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha