Hva er en Low-carb frokost gryte?

 En lav-carb diett er en diett hvor karbohydrater, en slags næringsstoff som er hovedansvarlig for nedbryting av sukker til energi, er begrenset. Karbohydrater naturlig forekommende i matvarer som korn, sukker og stivelsesholdige grønnsaker og frukt. Domfellelsen bak low-carb dietter er at ved å begrense karbohydrater, vil kroppen begynne å forbrenne fett i stedet for sukker, energi og føre til vekttap. Folk følgende planen er generelt anbefalt å begrense inntaket av brød, poteter, ris og annet korn, sukker og stivelsesholdige grønnsaker og frukt. En ofte anbefalt frokost oppskrift for folk på diett er en lav-carb frokost gryte, der egg og andre protein og low-carb grønnsaker blandes og bakt.

 Tradisjonell frokost gryteretter ofte favoritten kjøtt, som bacon eller pølse, kombinert med pisket egg og en high-carb stivelse som poteter eller brød kuber. En lav-carb frokost gryte har en tendens til å stole hovedsakelig på pisket egg som en base sammen med noe kjøtt eller hakket low-carb grønnsaker. Grønnsaker som er typisk godkjent i retten omfatter paprika, brokkoli, grønnsaker, sopp og asparges.

 Low-carb frokost gryte fremstilles generelt ved å beseire den ønskede mengden av egg. Det nøyaktige antall egg vil variere avhengig av personlige preferanser, men low-carb oppskrifter vanligvis mer egg enn tradisjonell frokost gryteretter med poteter eller brød til parabolen mer mettende og struktur som kan feile ved å fjerne legge hjelp stivelse. Bacon, pølse, eller annen ønsket kjøtt er vanligvis kokt før de ble lagt til den piskede egg. Hver lav-karbo hakkede grønnsaker som kan brukes for disse råvarene er å legge til røren eller før en mykere tekstur kan bakes. Meieriprodukter er vanligvis ansett for å være akseptabelt for de fleste low-carb dietter, derfor kan revet ost også blandes med andre ingredienser, eller drysset på toppen av kjelen for baking.

 Steketiden for en lav-carb frokost gryte kan variere, avhengig av mengden av egg som brukes, men vil normalt ta ca 30 minutter ved 375 grader Fahrenheit for eggene å lage mat gjennom og bli fast. Alternativt kan omfanget være tilberedt på en komfyr i en gryte over svak varme til eggene er kokt. Når varmet gjennom, pannen kan serveres varm eller ved romtemperatur. Det kan pakkes og oppbevares i kjøleskap i opptil en uke, eller frosset til en måned for de beste resultatene.

  •  Bacon er en vanlig ingrediens i en low-carb frokost gryte.
  •  Egg er ofte en av de viktigste ingrediensene i en low-carb frokost gryte.
  •  Et stykke velsmakende grønnsak quiche er en næringsrik frokost gryte som er lav på karbohydrater og mye protein.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha