Hva er en luftfukter Solenoid?

 En luftfukter solenoid, en elektromagnetisk ventil styreanordning som brukes til å styre tilførselen av vann fra reservoaret til luftfukteren åpne mekanismen fordamperen. Spolen er koplet i en styrekrets som detekterer når luftfuktigheten komplement nødvendig. Når dette skjer, leverer styrekretsen kraft til spolen, åpning av ventilen og aktivering av fordamperen. Luftfukter elektromagnetiske forstyrrelser vil sikre at enheten ikke lenger fungerer, men heldigvis ikke exorbitantly dyrt å korrigere. Ukvalifiserte brukere må ikke forsøke å erstatte en defekt magnet seg selv som de ofte bære spenning og kan utgjøre en fare for elektrisk støt.

 Luftfuktere er enheter som brukes for å styre fuktigheten i luften eller for å legge til vanndamp, til en lukket atmosfære. Lav luftfuktighet kan være en rekke helse- og strukturelle problemer i hjem eller kontorer som forårsaker bruk av en luftfukter. Det finnes ulike typer av generell bruk, inkludert Dampbefukteren impeller og ultralyd typer. Selv om deres interne mekanismer varierer betydelig, de alle har flere felles elementer. Disse omfatter et reservoar, en mekanisme fordamper, en luftfukter og magnetventil.

 Driften av et fukteren er ganske lett, med et reservoar med vann, tilførsel av en fordamper ved hjelp av en magnetventil. Fordamperen fører til at vann som skal slippes ut i atmosfæren i form av fine dråper som forblir suspendert i luften for å gjenopprette et akseptabelt nivå av fuktighet. Vannet er ikke lukket forblir konstant mates til fordamperen med luftfukteren magnetventilen til den relative luftfuktigheten faller under et visst nivå. Ventilen er litt mer enn en vanlig magnetventil slått på og av ved en styrekrets er forsynt med en sensor som kalles en humidistat som reagerer på den atmosfæriske fuktighet.

 Defekt luftfukter magnetventiler er en vanlig årsak til feil luftfukter, hvis enheten ikke fungerer i det hele tatt hvis ventilen ikke åpner eller funksjon feil hvis det er fast åpen. Heldigvis, elektromagneter er ikke altfor dyrt å erstatte eller reparere. Det skal bemerkes at, selv om mange luftfukter magnetventiler bære lave spenninger på 12 til 24 volt rekkevidde, kan de bli drevet av nettspenningen. Alle som ikke har nødvendig erfaring risikerer potensiell elektrisk støt bør de prøve å erstatte eller reparere magnet i seg selv. Som med de fleste elektriske apparater, er det alltid bedre å utføre tjenestene til en kvalifisert servicetekniker til å gjøre jobben, spesielt hvis enheten er fortsatt under garantien.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha