Hva er en MACD histogram?

 En glidende gjennomsnitt konvergens divergens histogram er en type stolpediagram som beregner forskjellen mellom en aksje og den eksponentielle glidende gjennomsnitt over en periode på ni dager. EMA er et filter som eksponensielt avtagende veiefaktorer som anvendes i analysen av gamle data. En MACD histogram vanligvis vises på en graf som viser både den ni dagers EMA og MACD linjene. Den består av en serie av flere stenger som er innrettet til å bevege seg horisontalt og vertikalt over og under null-linjen på figuren.

 Analytikere bruke MACD histogrammet til endringer i måten en aksje er trending oppfølging. Det kan være en guide på når du skal kjøpe eller selge. For eksempel, EMA og MACD cross, histogrammet doesnâ € ™ t gjøre en forskjell mellom de to. Dette indikerer analytikeren at prisen punktet er perfekt, og det er på tide å kjøpe.

 En MACD histogram kan også bidra til å plotte en analytiker ved å iverksette tiltak på et bestemt lager. Ved å holde stolpene i histogrammet, analytiker, både utviklingen og tempoet i oppdage trender. Vanlig analyse av diagrammet, kan det være mulig å forutsi når EMA og MACD krysser.

 Betydningen av MACD histogram avhengig av i hvilken sammenheng det er brukt. En graf som viser utviklingen i løpet av dagen vil ofte være forskjellig fra analysen eksponentielt ukentlig aktivitet. En analytiker vil ofte se på histogrammer av ulike perioder for å fullt ut forstå hvordan en aksje er trending.

 Analytikere opprette og spore MACD histogram på datamaskiner. Avanserte programmer kan tillate dem å se aksjen fra ulike perspektiver. Dette kan ikke bare gi analytikere en idé der trenden er på vei, men også en idé om hvor raskt det endringer. Kartlegging et histogram kan også justere volumet på handelen, som er å avsløre en annen sterk indikator på verdi.

 MACD histogram skapt av Thomas Aspray i 1986. Han begynte sin karriere som biokjemiker, men de har en interesse i å analysere finansmarkedene førte til et yrke skifte i 1970 gjennom 1980, var han direktør for forskning for en finansinstitusjon. Foruten MACD histogram, brukte Aspray sin kunnskap om vitenskap og datamaskiner mange teknikker som har vært populær blant analytikere skaper for år.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha