Hva er en MacPherson Strut?

 En MacPherson er en av de mange vanlige automotive fjæringssystemer. Den består vanligvis av en drivarm som er forbundet til undersiden av hjulnavet, og en støtte som er montert mellom toppen av navet og kroppen av kjøretøyet via en buss. Når hjulet dreies fra venstre mot høyre, det hele suspensjonen staget vanligvis kjører mot bussen. Dette løser hjulet i stilling under bevegelsen opp og ned når kjøretøyet er i fart.

 Støtten komponent av MacPherson tjener det dobbelte formål med en støtdemper og en av de to kontaktpunkter at hjulet på plass. En typisk støtdemper absorberer kun innspill fra veien mens du kjører, men en strut kombinerer operert med funksjonen av den øvre bærearmer i en dual-wishbone suspensjon. Staget hus som vanligvis er ansvarlig for betydelige laterale spenninger vil vanligvis både en støtdemper innsats og en skruefjær hvor vekten av kjøretøyet er faktisk hviler.

 Noen MacPherson fjærben, en variabel camber justering. Mens de fleste av avstiveren bare oppreist, vil disse anvendelser omfatter to bolter punkter hvor stangen er montert til noden, en av dem er på en eksentrisk. Dette kan vanligvis vinkelen der bæreren er montert sett før boltene er trukket til, slik at en nyttig camber justering. En camber er bare et mål på toppen av hjulet på kjøretøyet vipper eller fjernkontrollen.

 MacPherson suspensjoner ble først sett i biler på 1940-tallet og begynnelsen av 1950-tallet og er fortsatt populære. Mens de konkurrerende double-wishbone hjuloppheng visse prestasjoner kan gi fordeler for MacPherson er vanligvis billigere og tar mindre plass. Den MacPherson er inkludert i en rekke kjøretøy for å gjenvinne plass i motorrommet, slik som biler har blitt mindre.

 En dobbel-arm forstilling er ofte mer plass og kan være mer kostbart på grunn av flere komponenter. I stedet for den ene bærearmen som ligger på den nedre side av navet, omfatter denne suspensjon et andre V som er forbundet med oversiden av navet. Dette tar plassen til hjelp i styring av hjulet. En støtdemper er da vanligvis brukes for samme formål tjener som støtinnsatsen i en støtte.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha