Hva er en Marine GPS?

 Marine Global Positioning System er et navigasjonssystem som er spesielt utviklet for marine miljø. Flere selskaper gjør marine GPS-produkter som varierer i størrelse og raffinement. Disse enhetene er sterkt anbefalt for navigatører fordi de øker sikkerheten på det åpne hav, og mange mennesker opplæring i hvordan de skal bruke en GPS når du mottar dem å lære å seile.

 En grunnleggende marine håndholdt GPS-systemet kan være utformet for å monteres på et dashbord eller integrert direkte i skipets instrumentpanel. Ved å kommunisere med satellitter, kan den bestemme retningen og hastigheten av fartøyet, og denne informasjonen blir sendt videre til skjermen. Marine GPS er ofte integrert med en kartplotter program slik at sporet av skipet kan elektronisk slått av og GPS kan brukes til å overvåke hvor nær å holde skipet til den plottede kursen.

 Folk kan bruke GPS like før du tar posisjon fikser å finne ut hvor de er i det åpne havet, eller for posisjon fikser tatt for å bekrefte på en annen måte. Men funksjonaliteten til marine GPS tilbyr mange tilleggsfunksjoner og folk blir ofte rådet til å dra nytte av dem. Kartplot kan være nyttig, for eksempel bruk av en GPS transponder i stand til å signalisere posisjonen til fartøy til et annet sted, slik at i tilfelle et problem rednings å vite hvor du skal gå.

 Det er ikke uvanlig å se et system som integrerer andre funksjoner. For eksempel kan en GPS omfatte marine sonar som brukes til navigering øker sikkerheten. I tillegg kan sonar brukes til å søke etter undervanns mål som skoler av fisk eller sunkne skip. En fordel direkte integrert med marine GPS-enhet som sonar den nøyaktige plasseringen av målene kan passere gjennom loggen, og denne informasjonen kan brukes til å overføre data om målet til et annet sted eller hensikten med re-finding fremtiden.

 En annen nyttig verktøy for navigasjon marine radar. Radar er i bruk for å unngå kollisjoner, for å identifisere slik at det vil slette dem for å sikre et skip mål. Disse målene kan være andre skip og bergarter, strukturer, og så videre. Radar kan være svært nyttig, selv om folk tror det er usannsynlig at andre skip støter fordi listene er like god som den siste gangen de jobbet, og ting som isfjell kan flytte og presentere en navigasjonsfare eller ikke kan dokumenteres en graf.

  •  Radarutstyr kan brukes for å identifisere avstand, retning og hastighet av fysiske objekter som ikke er synlige for det blotte øye.
  •  Marine GPS kan brukes for å unngå isfjell.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha