Hva er en markise?

 Utvendige markiser er enheter som ofte brukes for å gi beskyttelse mot solen eller dårlig vær. Vanligvis plassert over vinduer eller ytterdører, kan en baldakin være laget av metall eller en slags tungt materiale. Brukes noen ganger større versjoner av markisen å dekke uteplass langs baksiden av et hus.

 Bruken av persienner kan spores tilbake til begynnelsen av det 19. århundre. Enkel metallkonstruksjon av en flat metallplate kan dreies over et åpent vindu. De vinklede platene servert til regn eller direkte sollys for å forhindre dem i vinduet. I en tid med ingen aircondition, kalesjen bidratt til å flyte mot en kraft av luft gjennom huset. Enheten var også nyttig i regn, som den enkle designen også lov vinduer selv i sommer dusjer forbli åpen.

 I løpet av 19. og inn i det 20. århundre, markiser var både dekorative og funksjonelle. Metal versjoner av markisen utviklet for å pryd strukturer som et annet element av visuell interesse er lagt på utsiden av huset. Fordi metallet kan males med letthet, var det mulig å blande den vakre utseende av kalesjen for å måle i utformingen av hjemmet.

 Fra midten av 20-tallet, har andre versjoner av kalesjen kommer i vanlig bruk. Som et alternativ til metall markise, kan i dag en markise konstruksjon som gjør bruk av en metallramme festet dukmateriale. Denne tilnærmingen tillater huseiere å endre utseendet på utsiden av huset enkelt ved å bytte lerretet dekker. Operasjon på en måte som ligner på et tak, er teltduken den samme form for beskyttelse og dekorasjon av metallforbindelsene, men vanligvis mindre vedlikehold.

 Den uttrekkbar markise er en av de nyere innovasjon i strukturen i Awing. Solkremer også operere på samme måte som kalesjer, ved at de beskytter, samt et snev av visuell interesse. Hva er annerledes er disse kalesjer er ikke stasjonær. Med hjelp av en sveiv eller et elektronisk system, kan den motoriserte uttrekkbar markise forlenges for dager når beskyttelse er ønsket, men også trekkes når hus ønsker å nyte direkte sollys. Den uttrekkbar markise stil er et populært alternativ med patio områder.

 Både metall og lerret baldakin modeller er allment tilgjengelig i dag. Design for begge typer markiser er lett tilgjengelig på mange hjem butikker samt online utløp.

  •  Metallplater kan brukes til å konstruere en vestibyle.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha