Hva er en Masserer Mat?

 En masserer matte er en matte eller pute, som er utformet for å massere av en eller flere spesifikke områder av kroppen. Masserer matte kan utformes for rygg, nakke eller føtter. Noen masserer matter er elektroniske, mens andre er laget av vanlige gummi eller silikon. Hensikten med en massasje matte er å konsentrere belastningspunkter på kroppen og vev og muskler slappe av.

 En elektronisk massasjematte eller kan ikke kombinere med varmen massasje, og de som matter kommer i ulike størrelser og former. Noen er laget for å understreke poenget massasje på rygg og nakke mens du sitter eller ligger. En full kroppsmassasje matte er vanligvis laget for å brukes under enhver flat. Utformingen av elektroniske massasje pads varierer, men mange er utformet med kontroller for flere innstillinger og avtagbare, vaskbare trekk.

 En silikongummimatte eller masserende et stasjonært objekt som formål kan anvendes de samme som for den elektroniske variasjon. Disse mattene generelt billigere fordi det ikke er noen elektroniske deler, men det er mange typer å velge mellom. En gummi massasje matte vil være myk nok til å ligge, sitte eller stå komfortabelt, men hardt nok til å legge press på de satsingsområder. Det er flere avrundede knuter eller ujevnheter, som stikker ut fra overflaten av matten som er noen ganger plassert strategisk for å påvirke visse områder av de fleste brukere. Disse typer massasje matter er spesielt fint for å stå opp i dusjen eller sitter i bilen.

 En massør kan også bruke en overbygd massasje matte for å gi ekstra komfort og trykk mens du utfører en full body eller ryggmassasje. Selv for personlig bruk, kan en massasje matte bidra til å slappe kroppen og massere spenningen bort som vekten av legemet gjelder trykket. Massasje matter kan bli funnet på mange forhandlere og også i noen helhetlig helsesentre. Sørg for å følge produsentens instruksjoner for bruk og ingen matte ikke brukes i dusjen, med mindre det er godkjent for bruk i vannet.

  •  En massør kan bruke en overbygd massasje matte for å gi ekstra komfort og trykk.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha