Hva er en militær klausul?

 En militær uttalelse en klausul i en leieavtale slik at leieavtalen skal brytes i tilfelle av en callup til aktiv tjeneste, overføring, eller andre problemet en tjeneste medlem kan oppstå. Mens loven krever utleiere å trene militært personell i leiekontraktene i bestemte situasjoner, gir en militær klausul mer beskyttelse for medlemmer av de væpnede styrker, deres familiemedlemmer og deres familier. Slike klausuler er vanlige i boligbyggingen rundt militære baser og folk oppfordres til å lese klausulen riktig og søke om en militær klausul om en leieavtale inneholder ikke en.

 Mens lover variere, generelt, hvis et medlem av den militære sendes til aktiv tjeneste, tildelt til en annen base, såret eller drept i aksjon, eller atskilt fra de militære, en leieavtale kan brytes. Men andre folk på leieavtalen er fortsatt ansvarlig; Hvis, for eksempel, er en soldat leve med romkamerater, kan soldaten bli løst fra kontrakten uten straff, men husholdningen er å være ansvarlig for den del av leien av soldaten. Tilsvar partner, vil en tjeneste medlem holdes ansvarlig for leieavtalen.

 Med en militær klausul, hele leie tomrommet, i spesielle tilfeller, for både service-medlem og noen andre på leieavtalen. Medlemmer av den militære kan ikke bryte rampantly leieavtaler uten straff, men de kan si opp en leieavtale dersom de viser at behovet for å bryte kontrakten er servicerelaterte. Militære klausuler kan også tillate folk å bryte leieavtaler hvis de blir tilbudt basen boliger. Noen kan redusere leieforpliktelser som medlem av en husholdning blader, mens andre forblir, slik at en person til å inngå en leieavtale uten straff til andre mennesker på leieavtalen.

 For utleiere, gir militær beskyttelse av tydelig klargjøre rettigheter og plikter for alle berørte parter. Tjenesten medlemmer kjenner omstendighetene når de kan bryte leieavtaler uten straff, og de vet de skritt de må følge, herunder dokumentere problemet og gi varsel. Medlemmer av de væpnede tjenester dra nytte av slike klausuler som de kan eliminere forvirring og gir mer beskyttelse; alle som er opptatt av saddling en ektefelle med en høy leie i tilfelle av anrop, for eksempel, kan være trygg på at hele leieavtalen kan brytes hvis leien vil bli redusert etter behov.

 Militære medlemmer som bidrar med boligspørsmål bør være i stand til å arbeide med advokater og rådgivere på et grunnlag for å få informasjon om å finne bolig, signere kontrakter, og håndtere problemer som kan komme. Utleiere leier ut til medlemmer av militæret kan ønske å konsultere utleier-leietaker lov i sin region for informasjon om militære klausuler og spesifikke forhold knyttet til ansettelse av medlemmer av militæret slik at de kan få forberedt for militære leietakere.

  •  En soldat.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha