Hva er en Muddler?

 En muddler er en bar tending instrument designet for å knuse ingredienser i cocktails, gjør en slurry kalt krigen som frigjør smakene i den resulterende drikke. En velfylte bar vil typisk ha en rekke Muddlers som kan brukes i en rekke forskjellige blande glass og drikkevarer. Mange kjøkken og bar tending forsyne butikkene bære Muddlers; Du kan også bruke andre redskaper som skjeer i en klemme.

 En klassisk muddlehead har form av en stang med en sfærisk ende litt blusset. Enden av stangen er avflatet, slik at bartender knuse ingrediensene mot den siden av glasset, og den utkragede ende kan brukes som et ingrediensene i en glass støter for å slipe. Noen bartendere bruker også flate skjeer som Muddlers; den flate delen av skjeen kan benyttes til å knuse ting mot siden av glasset.

 Når en bartender brukt en scatterbrain, pulveriserer han ingredienser som lime, sitroner og mynte til glasset før helle is. Bryte med disse ingrediensene muddler stimulerer deres flyktige aromatiske oljer, som smaken er konsentrert løs. Når isen, mikser, og alkohol er lagt til, for å blande disse oljene med ingrediensene, skaper en svært intens, rik smak.

 En scatterbrain kan også brukes til å røre en drikke, å blande ingrediensene for enda mer smak. Muddlers blir ofte brukt til å lage drinker som mojitos og sitrondråper; i begge tilfeller vil drikken smak som en mer kompleks muddler brukes til å frigjøre aromakomponenter i mynt, henholdsvis, og sitron. Bartendere kan også bruke Muddlers som juicing verktøy for å trekke ut saften fra sitronbåter, sitron og andre frukter.

 Mange Muddlers er laget av tre, fordi trevirke ikke reagerer med ingrediensene. Glass, keramikk og bein Muddlers kan også bli funnet; alle disse materialene har de karakteristiske for minimum reaktivitet. Glass og keramiske Muddlers er lett å rengjøre, fordi de kan vanligvis utføres ved hjelp av en oppvaskmaskin; tre og bein krever mer forsiktig vedlikehold og kan også noen ganger bli oljet.

 Ideelt sett ville en muddlehead bli holdt på en krok på et stativ, slik at den ikke kommer i kontakt med overflaten av bjelken. Dette sikrer at muddlehead ingen uventede smaker eller flekker vil få fra å sitte i vanndammer og alkohol. Den holder også baren mer ryddig og organisert, slik at en bartender har tilgang til verktøyene han eller hun trenger for å arbeide raskt i hektiske perioder.

  •  En bartender kan gjøre en mojito eller en kosmopolitisk cocktail hjelp rotete ingredienser.
  •  Bartendere bruke Muddlers sitron og mynte mos på siden av et glass.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha