Hva er en Mullet?

 En mullet er en frisyre som bæres av både menn og kvinner, som er korte i front, side og toppen og lang i ryggen. Mens stil var fasjonable i 1970 og 1980, og er fortsatt populært i visse kretser i dag, et objekt for latterliggjøring var i amerikanske ungdomskulturen i 1990 Opprinnelsen til navnet er uklar, men Beastie Boys popularisert i deres 1 994 sangen "Mullet Head" og en relatert artikkel i bladet sitt.

 På 1970-tallet ble mulle forbundet med pop-kultur ikoner inkludert glam rocker David Bowie og tv-stjernen Florence Henderson av Brady Bunch. Populære musikere og skuespillere forble stilen på sport i løpet av 1980-tallet, da det ble større og flamboyant. Som tiåret redusert, men det ble assosiert med skallet has-beens se tilbake på en tidligere tiår med herlighet. Beastie Boys i spissen for opprøret i ungdomskulturen til frisyre og verdiene av de siste tiårene at det symbolisert.

 Frisyre ble litt av en vits etter sang Beastie Boys, parodiert i punk og hip hop sanger, salongbord bøker og nettsteder. Personer med stilen ble stereotype som uvitende, ut av moten, og generelt ta kontakt med den moderne verden. Likevel mulle var populær og elsket av noen blå krage og ungdomsgrupper over hele Amerika og Europa. Mens medlemmene av punkscenen latterlig det er, country og heavy metal-fans omfavnet stilen. Mulle også vært populære for spillere og fans av visse profesjonell idrett, inkludert amerikansk fotball, hockey og fotball.

 Flere nylig, mulle sett en oppblomstring av popularitet blant de unge og hippe, som hans storhetstid er nå langt nok unna til å bli vurdert utseendet retro. Jade Puget, gitarist i det post-punk bandet AFI, bærer en mulle-inspirert frisyre, som mange medlemmer av emo scene.

  •  Hockeysveis er ofte forbundet med ishockeyspillere.
  •  Håret i en mullet lang i ryggen og kort foran, på toppen og på sidene.
  •  Profesjonelle fotballspillere er kjent for sine ekstravagante frisyrer.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha