Hva er en musikk-kiosk?

 En musikkpaviljongen er en slags selvstående konstruksjon med en elektronisk grensesnitt som hjelper forbrukere ser, lytter til, eller kjøpe musikk. Kiosker med digitale skjermer og grensesnitt er en del av en moderne verden av handel, og blir ofte satt opp i offentlige områder som flyplasser, kjøpesentre og andre områder med stor trafikk. Musikk kiosker installeres ofte i musikkbutikker, eller i større butikker med musikk og elektronikk delen, der kundene kan være lurt album eller artistinformasjon.

 Tradisjonelt er musikk kiosker brukes til å hjelpe kunder med å finne album eller artister i en musikkbutikk. Hvis musikken var nylig digitalt, eller migrert til et digitalt format, musikk kiosk oppsett var en måte for musikkbutikkeiere til å bidra til å gi automatisert kundeservice. Musikk kiosker også erstattet gammeldags "lytte boder" ved å bli en måte for kunder å prøver av musikken de trodde de kjøper for å lytte. Med lytte boder, kan kundene bruke tradisjonelle medier som vinyl, kassetter eller CD-er, men med de fleste av de moderne musikk kiosker, er lyden tilgjengelig i et digitalt format, og hvis det er en tradisjonell komponent, er det vanligvis ikke åpent for bruker. Dette bidrar til skaden butikken kontroll forårsaket av kunden selvkontroll av stereokomponenter.

 Mange musikk butikker over hele landet, har musikk kiosker eller stasjoner blitt normen de siste årene. Klienter stole på dem for å bla gjennom musikken før du kjøper. I det siste er det mange modeller tillatt hele sangen play. Dagens mest avanserte modellene erstatter spille hele sangen "play klipp." Specific Dette resulterer i kortere tid lytte for den gjennomsnittlige shopper, men det er også frustrerende for kjøpere som liker et bedre utvalg av sangene de er interessert.

 I dag er produsentene å eksperimentere med musikk kiosk design som ville tillate brukerne å kjøpe musikk eller musikalske produkter med kiosken seg som salgsstedet. Disse designene ville innebære minibank funksjoner, eller noen form for kredittkort behandlingsenhet for å legge til et eksisterende design. Enkelte selskaper har allerede begynt å lage musikk kiosker sanger og ringetoner kan selge til forbrukere.

 Bandstand er en god representasjon av hvordan lyd produkter har blitt forvandlet til en svært bærbar digital opplevelse. Det representerer også løftet av automatiserte shopping for mange ulike produkter og næringer. Alle typer bedrifter kan ta signaler fra utforming av en musikk-kiosk for å utforske nå forbrukere i nye og interessante måter for fremtiden for detaljhandel generelt.

  •  Kjøpesentre er et populært møtested for musikk kiosker.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha