Hva er en nålløs sprøyte?

 En nålløs sprøyte er en enhet som har et stempel som beveger seg inn og ut av et tynt rør. Den har en tynn munnstykke i den andre enden av røret er vanligvis brukt for å administrere forskjellige flytende medisinske formål. Selv om lignende, er den nålløs sprøyte litt annerledes design enn de som brukes for levering av vaksiner og andre skudd. For eksempel er ende dysespissen vanligvis større, og røret.

 Det er mange bruksområder for en nålløs sprøyte, de fleste av dem er medisinsk i naturen. En av de vanligste består av administrering av væske mekling oralt. De kan også brukes til å indikere små mengder væsker i spedbarn, barn eller dyr. Noen ganger er disse sprøytene brukes til å mate morsmelk eller morsmelkerstatning til et barn som ikke kan suge på brystet, eller til eller fra en flaske brystvorten forvirring i en diende spedbarn som må unngå tilskudd.

 Noen ganger er det en nålløs sprøyte benyttes for klyster, en flytende løsning som er satt inn i endetarmen for å styre avlaste forstoppelse. Disse kan ta form av en tradisjonelt utformet tar sprøyte, og kan være mye større med en dyse som er festet ved en ende til en lampe i stedet for et stempel. Begge varianter er effektive for dette formål.

 Noen ganger, er en nålløs sprøyte brukes til fritidsformål. Dermed alkoholholdige drikker som "gelé shots" forbrukes gjennom en plastsprøyte. Disse er tilgjengelige på mange partiet forsyne butikker eller via nettbutikker.

 De fleste nålløse sprøyte varianter fremstilt av plast og er forsynt med målemerker på en eller flere sider. De kan kjøpes gjennom spesialiserte medisinske forhandlere, både online og i person. Noen ganger sykehus eller klinikker kan distribuere dem til pasienter for bruk med bestemte legemidler eller andre behandlinger. Av og til er de kjøpt i bulk av pasienter som bruker dem ofte eller medisinske institusjoner.

 Noen medisiner kan komme med en nålløs sprøyten i originalemballasjen. Ingen andre måleinnretningen skal anvendes ved administrering av disse stoffene, og sprøyten bør heller ikke benyttes til å måle andre medisiner. Ved bruk av en sprøyte som er kjøpt separat, er det viktig at den har riktig måling av disse mengder kan være riktig gjennomført i sitt eget system.

  •  Nålløse sprøyter til blir brukt til fritidsformål.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha