Hva er en One Horse Town?

 Begrepet "en hest byen" er en amerikansk idiom for en svært liten, ubetydelig sted, vanligvis i et landlig område. Mange beboere i små tettsteder viser til sine hjem som en hest byene, understreker det faktum at byen er liten og ikke veldig interessant. Unge mennesker som bor i små byer har en tendens til å prøve og komme seg bort fra dem så snart som mulig å oppleve en lengsel etter omverdenen. Noen mennesker også idealisere én hest byene, tenk på dem som glade, rolige steder hvor folk er kjent og vennlig med hverandre.

 Den første dokumenterte bruken av begrepet oppsto i 1857, og antas å innebære at byen er så liten at bare én hest nødvendig. Det kan også bety at det ikke er mange folk i byen er interessert i å reise, slik at hestene ikke ville være en varm gass. Merkelig nok, mange en hest byene faktisk har en stor hest befolkningen, som følge av en generell interesse for hester under bygdesamfunn.

 Flere funksjoner skiller en by som en hest byen. Den første er den ikke-konkurranseinstinktet av virksomheten. Ofte er det bare én dagligvarebutikk, en jernvarehandel, en bokhandel, og så videre, med få alternativer for folk som kanskje søker etter bestemte produkter eller forsyninger. Mange av disse små bedrifter er lokale og familieeid, og de kan belaste regnskapet, spesielle rabatter og tilby andre fordeler for den tradisjonsrike medlemmer av samfunnet. Sivile blir ofte tvunget ut av byen for mange varer og tjenester som spenner fra uvanlige ingredienser til avanserte operasjoner.

 Skoler i en by med en hest som regel små, og ikke være så kulturelt mangfoldige skoler i de store byene. Mangelen på kulturelt mangfold er felles for resten av byen, som kan være mangler i kunst og kultur generelt. Den lille befolkningen vanligvis ikke støtter omfattende uteliv, med mange byer å være en hest dø etter solnedgang. Den begrensede kulturell opplevelse i en by på én hest kan være litt frustrerende for beboere med større ambisjoner.

 Slike byer kan også være svært isolerte, ser nykommere med ekstrem mistenksomhet. Mange familier har innbyggerne i flere generasjoner, og det er ikke uvanlig å se noen familier dominerer virksomheten eierskap og eiendom i byen. Men medlemmer av samfunnet er ofte svært støttende for hverandre, yte assistanse til folk som trenger det i form av et sted å sove, for å bidra til å bygge et nytt hjem, eller den subtile levering av nødvendige dagligvarer, klær og forsyninger for en familie som har falt på harde tider.

 Følelsen av et fellesskap i en by på én hest er sårt tiltrengt fordi byen ofte er avhengig av det for tjenester som brann og redning avdeling eller ambulansetjenesten. Mange små byer har all frivillig brannvesenet, for eksempel fordi de ikke har budsjett til å støtte en betalt brannvesenet. Mange andre sosiale tjenester som spenner fra coaching lokale idrettslag til opprettelsen av et samfunnshus er også frivillige, og innbyggerne er generelt oppfordres til å ha sterk samfunnet og arbeidsmoral, fordi det fordeler hele byen.

  •  En en hest byen antyder et sted er så liten at bare én hest ville være nødvendig.
  •  Det er vanligvis bare ett supermarked i en "én hest byen."
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha