Hva er en oppføring Agent?

 I fast eiendom, er det flere nøkkelspillere, men for huseiere som ønsker å selge sine hjem, forretninger eller land, er det viktigste en eiendel. Denne personen er en megler som inngår en kontrakt med en eier til å representere dem i å selge deres eiendom. Agenten har en rekke viktige oppgaver til eieren, må han eller hun møter for å kunne selge eiendommen.

 En liste agent kan arbeide i kommersielle eller bolig, eller kan fungere i begge fasetter. Han eller hun er ansvarlig for markedsføringen av eiendommen, presentere kjøpet tilbudet til eieren, og overvåking transaksjonen foreslåtte nedleggelsen. I boligeiendommer, fungerer denne personen for hus, men kan også bety en kjøper som en dobbel agent.

 Skiller seg fra en buyerâ € ™ s agent, som er ansvarlig for å hjelpe en kjøper finner eiendommen og kun representerer kjøperen i en eiendomstransaksjon, er en listing agent ansvarlig for markedsføring av en eiendom for selger og vanligvis arbeider med potensial buyerâ € ™ s agenter for å sikre en avtale. Som alle eiendomsmeglere, må han eller hun være lisensiert i staten eller provinsen der varene de representerer ligger.

 Blant andre oppgaver, en eiendel utarbeide forretnings og markedsføringsmateriell for eiendommen, er eiendommen plassert i en flere oppføringen tjeneste for andre virkemidler for å få tilgang, og er ansvarlig for bemanning åpne dager, arrangere private opptredener, og til stede og forklare tilbud om kjøp av fast eiendom til selger. Agenten vil også delta på detaljene i en akseptert kommando, for eksempel inspeksjoner, og deltar på den avsluttende selger.

 En notering agent mottar en avgift basert på en prosentandel av salgsprisen på eiendommen. Prosentandelen varierer fra stat til stat og provins til provins, men gjennomsnittlig om lag 3,5% av den totale salgsprisen. Når et hjem eller bedriftseier inngår en kontrakt med en agent, er han eller hun bundet av kontrakt for en viss periode. Hvis utløper etter børsnoteringen, agenten har ikke funnet en kjøper til eiendommen, er eieren gratis i en annen kontrakt med det samme, eller å legge inn en annen eiendomsmegler profesjonell.

  •  Notering agenter har en kontrakt med selgerne å kjøpe en liste over deres eiendom.
  •  Notering agenter er ansatt for å selge hus.
  •  Notering agenter kan plassere annonser i klassifisert delen av en avis å selge et hus.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha