Hva er en organisk Superfood?

 Organisk supermat er en slags svært næringsrik mat som er dyrket uten bruk av kjemikalier eller plantevernmidler. Mange har hørt om "super frukt", som er rik på næringsstoffer og er rost for sine nivåer av antioksidanter. Noen supermat, slik som superfrukter, er rike på antioksidanter. Andre er bare skryt for det faktum at de er rik kilde til kostfiber, vitaminer og næringsstoffer. Foruten de vanligvis selges super frukt, appelsiner og tomater - som er teknisk frukt selv om de er vanligvis gruppert med grønnsaker - listen over supermat.

 Listen over super frukt inkludere granatepler, blåbær, tyttebær og goji bær. Disse fruktene kan også dyrkes og høstes i et organisk materiale, noe som gjør dem et medlem av gruppen bestående av organisk super mat. Grønnsaker og belgfrukter, inkluderer toppen organisk supermat liste bønner, brokkoli, squash og spinat. Nøtter som valnøtter og mandler er ofte oppført på de organiske supermat listene også. Korn som ofte gjør det videre til de organiske supermat turnusplaner inneholder havre, brun ris og quinoa.

 Foruten bønner, er det en rekke av organisk super protein mat alternativer. Soya-baserte produkter er ofte ansett for å være supermat. Når det gjelder produkter som stammer fra dyr, laks og kalkun er ofte betraktet som toppen er organiske superfood protein alternativer. Yoghurt er også en supermat som tilbyr en god dose protein.

 Organiske superfood kan være dyrt, fordi økologisk landbruk er generelt dyrere enn i jordbruket, basert på kjemikalier og plantevernmidler. Disse kostnadene kan bli motvirket ved å plante en økologisk hage hjemme og voksende supermat. Selv om ikke alle er i stand til å dyrke ris og heve laks, mange av de matvarer som til toppen av organisk supermat lister kan lett dyrkes i mange klima. Tomater, gresskar, brokkoli og spinat kan alle bli dyrket i mange regioner. Det samme gjelder for blåbær.

 Ved å dyrke sin egen økologisk mat, kan dagligvarehandel regninger bli redusert og andre organiske produkter, for eksempel mandler og quinoa, som er vanskeligere å vokse, kan kjøpes med besparelser. Det bør bemerkes at ingen offisiell eller juridisk meningen bak ordet "superfood" og begrepet er noen ganger brukes for mye eller misbrukt i markedsføringskampanjer. Imidlertid vil de fleste leger og ernæringsfysiologer er enige om at det meste av matvarer listet som supermat er svært næringsrik, sunn mat som er god å ta med i et balansert kosthold.

  •  Organic quinoa.
  •  Spinat er en grønnsak som de supermat liste økologiske topper.
  •  Brokkoli er rik på mange vitaminer og mineraler og er derfor ansett som en Superfood.
  •  Organiske mandler.
  •  Blåbær er super frukter som kan dyrkes uten bruk av sprøytemidler.
  •  Organiske valnøtter er rike på protein, fiber og sunt fett, og blir ofte betraktet som en Superfood.
  •  Laks er betraktet som en super mat.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha