Hva er en ortopedisk Splint?

 En ortopedisk splint er en spenne brukes etter en skade i bevegelsesapparatet for å holde beinbrudd, forstuet bein og beinbrudd immobile mens healing. Splinter kan anvendes under det hever eller alene. I tillegg til støtte beinbrudd, er en ortopedisk splint for skader på benvev, for eksempel muskler, leddbånd og sener. Av og splinter støtte leddene påvirket av leddgikt. Ortopediske splinter kan dannes ved hjelp av et stivt materiale som grunnlaget for den ortopediske splint og klut, streng, eller tape til å holde pinnen på plass.

 Mange familier kjøpe-bruk, klappes sammen for å holde splinter i førstehjelp kits. Leger, men er vanligvis den mest egnede splinter med røntgenstråler og annet medisinsk bildediagnostikk for å fastslå den eksakte natur av traumer og til hvilken plassering splint ville være mest effektive. En ortopedisk splint levert av et sykehus eller lege er ofte tilpasset-fit for pasienten € ™ s kropp og spesielt skaden.

 Polymer gips og glassfiber er de vanligste materialene som brukes til å lage ortopediske splinter. En ortopedisk skinne plaster er meget fleksibelt og kan, i henhold til legemet; Det er ofte brukt til store ekstremiteter som ben eller armer sett. Splinter av glass fiber ikke kan formes til kroppen for en perfekt passform, men anses å være en av de sterkeste materialer for spjelking. I tillegg til styrke, glassfiber trekke ortopedisk skinne har fordelen av å holde sår tørr fuktskader gjennom prosessen med veke. Klar til å montere Axiom wraps laget av stretchmateriale, for eksempel elastisk, i stand til hevelse, og er den vanligste forsterkning brukes med noen av disse splinter.

 Mer enn et dusin forskjellige typer av splinter foreligger; De er oppkalt etter arten av skadene de støtter. Tommel skader er påført av en splint kalles en Spica. En ortopedisk splint brukes til å støtte skadde fingre eller håndflatene er en radial og ulnar splint. For hælen og brukes kun traumer stigbøylen splint eller bakre ankel splinter.

 En lang arm posterior splint er en type ortopedisk splint brukes på underarmen eller albue skader. Doble sukkerklyper er også brukt på underarmen, men inkluderer en ekstra band som holder flytte armen; dette er for alvorlige skader arm. For håndleddet forstuinger og skader, er en ortopedisk splint kjent som en volar underarm skinne kan brukes.

 Skadde personer som bruker splinter må undersøke dem daglig for å sikre de splinter ikke skade skader. Trykksår kan oppstå når splinter er for stramme. Hudforbrenninger er en annen fare, men begrenset til gips splinter brukes våt og deretter herde enn en time å sette dem.

  •  En finger i en skinne.
  •  Til en ortopedisk omsorgsperson for å se på X-ray av en pasient med leddproblemer.
  •  Splinter kan anvendes under det hever eller alene.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha