Hva er en ostomipose Cover?

 En pose deksel er et stoff laget for å gli over en ostomipose. Det bruk av et lokk på en ostomipose, flere problemer forbundet med en pose, slik som klassifisering av posen, støyen i plastposen når den beveger seg, og hudirritasjon på grunn av friksjon. Det er flere selskaper som selger disse dekslene, og noen tilbyr dekker et bredt spekter av mønstre og farger, og andre, selv designe skreddersydde deksler som passer den enkeltes rett ostomipose. Mange synes at en ostomipose dekning er et viktig verktøy i å håndtere deres tilstand og tilbake til en normal, aktiv livsstil.

 Gjennom en rekke medisinske tilstander, kan noen mennesker har en prosedyre som skaper en stomi eller åpning i buken der urin eller avføring kan passere gjennomgå. Disse avfallsprodukter passere gjennom stomien og inn i en veske eller lomme, er brukerens hud festet med et spesielt lim. Personen bør jevnlig tømme posen og rengjør eller skift ostomiposen som det fylles med rusk slites i løpet av dagen.

 Mens en ostomipose bæres under klærne til en person er vanligvis ikke observerbar av andre, er posen laget av plast og kan lage litt støy som sin brukerens bevegelser. En ostomipose dekselet er typisk laget av et mykt stoff som kan bidra til å redusere dette, og dermed minimere eller redusere sjenanse for bæreren. I tillegg er noen folk finner ut at de kan utvikle et utslett eller ubehag av den videre kontakten mellom posen og deres hud. Typisk er en ostomipose deksel laget av et mykt materiale som er generelt irriterende for huden fleste mennesker. Med ermet av posen, hudutslett og irritasjon er mye mindre sannsynlig.

 Andre grunner for det bruk av en ostomipose dekning under det faktum at enkelte poser er gjennomsiktige, slik at lokket skjuler innholdet av pakkens. Mange operatører denne funksjonen til å møte sine egne sensitiviteter og kan også sette pris på en mye mindre selvbevisst foran en ektefelle eller intim partner føler når sin bag er dekket av et attraktivt deksel. Faktisk noen produsenter produsere posen deksler i undertøy-lignende stoffer som blonder og sateng. Denne type belegg fungerer som kamuflasje, og kan virkelig gjøre en forskjell i livskvalitet for mennesker som lever med stomi.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha