Hva er en overbygd stent?

 En dekket stent er en fleksibel slange som brukes til å reparere eller støtte en skadet parti av et blodkar. Disse stenter er laget av en metallramme og under et svært slitesterkt materiale. Plassering av en stent dekket i et blodkar skades, en relativt enkel fremgangsmåte, selv når blodårene rundt hjertet.

 Rammen i en tildekket stent er laget av et metall trådnett, karakterisert ved at stenten igjen, tar sin form, slik som blodtrykk normalt påføres veggen av beholderen anordnet i stedet på stenten. Et slitesterkt materiale, slik som polyester, er anordnet rundt rammen. I noen tilfeller, dette materialet kan bare til en del av stenten, eller kan være knyttet utelukkende til innsiden eller utsiden av denne. Anvendelsen av en stent som reduserer fullstendig dekket av risiko for å utvikle en svulst på grunn av anordningen, selv om det ikke alltid er praktisk å dekke hele stenten.

 Den mest vanlige bruken av en stent dekket er å hindre en aneurisme i et blodkar for sprekker. En aneurisme fører til en blodåre ballong som følge av svakhet i veggen av beholderen. Over tid, gjør luftballong skipet følsom for å rive eller ripping. Når dette skjer i en stor blodåre som aorta, kan føre til død for pasienten. Ved hjelp av en stent dekket struktur og støtte til et skadet fartøy kan € ™ s risiko for en alvorlig episode av tilstedeværelsen av aneurismen sterkt redusere en pasient.

 I de fleste tilfeller kan en dekket stent i blodkaret i en pasient som innføres gjennom en forholdsvis ikke-invasiv prosedyre. Legen setter stenten inn i beholderen via en lett tilgjengelig stiplet linje strømmer opp stenten gjennom beholderen inntil den når den ødelagte delen. Selv om legen manøvrerer dekket stent i posisjon, blir trukket sammen i et smalt rør, som tillater legen å bevege stenten gjennom beholderen.

 Etter at dekket stenten når den skadede del av blodkaret, bruker legen en ballong for å utvide stenten til full størrelse. Når ekspandert, passer stenten godt innenfor veggen av skadede blodkar. Trykket av veggen av blodkaret blod ble under, nå presser mot stent området, som i sin tur holder veggen av blodkaret for å understøtte ytterligere skade.

  •  Den mest vanlige bruken av en stent dekket er å hindre en aneurisme i et blodkar for sprekker.
  •  Plassering av en stent dekket i et blodkar skades, en relativt enkel fremgangsmåte, selv når blodårene rundt hjertet.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha