Hva er en pacemaker generator?

 En av de tre hoveddelene i en pacemaker, pacemakeren generator, ofte referert til som pacemaker batteriet. Den viktigste delen av pacemakeren generator et batteri som genererer et elektrisk signal som bidrar til å regulere hjerterytmen. Den består også av en datamaskin som styrer funksjonen av pacemakeren. Et sett med ledninger, er kalt rør koblet til pacemakeren generator på et sted kjent som header eller kontakten. Ledningene er satt inn i hjertet og utføre de elektriske impulser til midt i generatoren for å bevirke at bare slå.

 I hovedsak å betjene pacemakeren generatoren består av en svært liten datamaskin, og et batteri. Batteriet er, generelt, kan ta fra 10 til 15 år. Datamaskinen del av generatoren er det mest komplekse, og programmert til å avføle og reagere på aktivitet i hjertet.

 Det er flere måter som datamaskinen i pacemakeren generator kan programmeres til å oppdage tingenes tilstand i hjertet. Generatoren kan programmeres aktivitet som skjer i de ulike hjertekamrene kjent som føler atrium og ventrikkel. Det kan være programmert til å avføle aktiviteten av atriumkammeret, det ventrikulære kammeret eller begge kamre samtidig.

 Avhengig av generatoren er programmert, vil den svare på kamrene i informasjonen på forskjellige måter. For eksempel, hvis generatoren detekterer at hjertet slår i en normal, frisk rytme, da den kan programmeres til å holde seg i ro, og sender ikke en elektrisk impuls å forandre hjertefrekvensen. Dette hindrer pacemakeren for å forstyrre en naturlig rytme. Hvis imidlertid, senser pacemakeren generatoren et problem med den normale hjerteslag, slik som en puls som er for hurtig, kan programmeres til å aktivere og et elektrisk signal til hjertet for å regulere rytme. I mange tilfeller kan pacemakeren være programmert til å aktivere og generator bremsing er nødvendig

 Alternativt kan pacemakeren programmeres generator heller ikke hemmer, eller føre til fremstilling av et elektrisk signal på grunnlag av hva den oppfatter. Tvert imot, kan det være programmert til å sende elektriske pulser ved en fast hastighet. I alle fall til pacemakeren generator stand til å oppdage problemer i hjertet og generere og levere signalet gjennom ledningene som å rette problemet.

  •  Noen mennesker opplever i sine hjerterytmen uregelmessigheter trenger hjelp av en pacemaker.
  •  Pacemakere kan øke forventet levealder for pasienter med medfødte hjertefeil.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha