Hva er en pannekake Shot?

 Ofte referert til som en frokost skytespill, er en pannekake skutt en alkoholholdig drikke vanligvis laget av whisky, og normalt en butterscotch likør. Denne drikken er sagt å ha en sterk smak av en pannekake frokost. Andre bestanddeler, slik som blåbær, tilsatt alkohol kan anvendes for å variere smaken i drikken. En av opptaket er ofte pyntet med en skive stekt bacon.

 Det finnes flere varianter av en pannekake skudd, men hver skal smake som buttery pannekaker toppet med sirup. Drikken består ofte av to lag alkoholer og verken shaken eller stirred. Noen versjoner av drikken ikke er for lav, imidlertid, og inneholder ytterligere bestanddeler.

 Butterscotch Snaps eller annet butterscotch likør, er til stede i de fleste versjoner av en pannekake skudd. En hvit gull eller whisky er andre vanlige ingredienser, men noen versjoner kan bruke et tørt øl i stedet. En smak pannekake variant, blåbær, jordbærsmak, eller andre fruktsmak alkohol tilsettes vanligvis i tillegg til den butterscotch smaken. Vodka eller snaps er de vanligste flavored pannekake valg. Andre varianter av denne skutt kan sukker og legge en sitron skive på en blanding av hasselnøtt og oransje likør.

 Vanligvis whisky eller likør hasselnøtt er først helles i glasset, så Snaps likør eller appelsin er lagt til, ofte for å skape den lagdelte effekt. Når sukker og sitron brukes etter at mutteren blir helles i glasset, blir sitron skive plassert over toppen av glasset og sukker drysset på stykket. Den oransje væske ble deretter langsomt helt over sitron og i glasset. Den viktigste delen av sukker vil forbli på sitron, og skaper en klissete søt belegg. Alternativt kan sitron utelates og sukkerglasset kan rim.

 Den vanligste garnityr for en pannekake er skutt et lite stykke bacon, som ofte blir rotert, og plasseres i shot glass. Alternative avskjær inneholde typiske krydder som finnes på eller i pannekaker, som kanel. En chaser appelsinjuice er en felles kompliment for en pannekake skutt også. Når sitron-sukker metoden brukes, normal drikker bite sitron etter å ha tatt skuddet.

 En pannekake skudd er ikke den eneste type frokost skytespill. En mengde kjente favoritter frokost kan bli omgjort til alkoholholdige drikkevarer. Blåbær muffins, vafler og French toast er noen eksempler.

  •  En pannekake skudd er ofte pyntet med en skive bacon.
  •  Vodka, som brukes til å lage pannekake skudd.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha