Hva er en perle Threader?

 En perle threader er en enhet som smykker tau makers perler bidrar til ledning eller wire raskt og enkelt. Enheten er en skala som brukeren fyller opp med perler og deretter roterer, forårsaker korn til å reise med klokken eller mot klokken. For å holde kulene på ledningen eller tråden, brukeren med en buet nål, slik at kroken på nålen er post-treing av motsatt retning av den roterende kule. Edderkoppene presser perlene mot kroken av nålen, og dermed træ perler på nål og tråd.

 Smykker beslutningstakere bruker forskjellige navn i tillegg å perle treing. Noen refererer til enheten som en perle spinner ved spinning av bollen. Andre kaller det en perle stringer.

 De fleste selskaper tilbyr treperler threaders, men andre gjør plast. Generelt, profesjonelle smykker beslutningstakere fordelen av de tre seg fordi de er fastere. Amatører ofte foretrekker plast de fordi de har en tendens til å koste mindre. Noen tilbyr opplæring og mønstre for hjemmelagde varianter. Noen produsenter selger motordrevne spinnere, men de fleste er betjenes for hånd.

 En fordel med perle threader er at en person kan spare ved å finne de slitne øynene til hullene i perler. Det er også mye hurtigere enn træ perlene på ledningen, ett om gangen. Hvis den roterende skål er stor nok, kan redusere belastningen for hånd. Noen perle threaders har små edderkopper boller og kan tvinge en person til å holde henne nål i en vanskelig vinkel og forårsake belastning hånd.

 En ulempe med vulsten træ, er at kulene er skrudd i en vilkårlig rekkefølge. Dette spiller ingen rolle om perlene er alle i samme farge, men når smykker maker ville string et planlagt arrangement av forskjellige farger, er threader ikke riktig virkemiddel. En annen ulempe er at kornene være avrundet, i likhet med perler eller pony frø perler, og perlene bør være av samme størrelse, slik at enheten ikke er bra.

 I praksis vil de fleste brukere lære passende spinnehastigheten og for å plassere det riktig mengde av perler i bollen. Generelt, for en person å fylle nålen med perler og deretter presser dem til tråden eller wire festet til perlene nålen. Mange amatører som ingen smykker beslutningstakere finner en perle træ perler er et nyttig verktøy. Disse inkluderer hekle og strikke håndverkere, vevstol vevere, og andre personer som bruker strenger av perler.

  •  Perler threaders er nyttig i veving perle armbånd.
  •  Perle threaders kan være spesielt nyttig når du arbeider med frø perler.
  •  Noen perle threaders er laget spesielt for plastperler.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha