Hva er en Pickle Sickle?

 En Pickle Sickle ™ er akkurat hva det høres ut som: en frossen mat godbit laget av saften av ferskpresset pickles, blandet med sin saltlake. Resultatet er en mettende, forfriskende frosne matvarer som kan høres ganske bisarre til folk som ikke er kjent med gledene ved pickle saltlake, eller for de som assosierer "frosset treat" med noe søtt. The Pickle Sickle ™ kommer fra Texas, en tilstand der folk skje for å være ekstremt glad i pickle saltlake, og det er en naturlig forlengelse av en allerede eksisterende Texan godbit, en barbert isen toppes med pickle juice.

 Pickle saltvann er en terte, flavorful væske som avviser mange mennesker når de får en beholder med pickles'm gjort. Men noen fans liker å drikke saltvann, bruke det i blandede drinker, eller legge den til forskjellige oppskrifter, utnytte den intense utbrudd av syrlige smaken. For fans av pickle saltlake, dette er en helt normal og faktisk morsom aktivitet, selv om mange synes konseptet med å drikke pickle saltlake helt uforståelig og enda litt frastøtende.

 John Howard i Seguin, Texas, er ansvarlig for pakking av Pickle Sickle ™, også kjent som Bob Pickle Pop ™, og send det til pickle juice fans over hele verden. Pickle Sickles ™ kommer i blister rom designet for å sitte i fryseren. Etter en natt med frost, pickle juice innsiden er stivnet i form av en isen lolly, som kan bli presset ut av pakken. Sluttresultatet er en syrlig og salt, og det kan også spises alene eller som en gane rengjøringsmiddel mellom kurs.

 I varmt en Pickle Sickle ™ været kan være ganske hyggelig, så søte frosne desserter ofte virke klissete i varmt vær. Saltlake hjelper kroppen mot uttørking, som kan være en nyttig tilfeldig bivirkning. Noen slankere må også spise Pickle Sickle ™ som en lav-fett snack når en mat craving kommer på.

 Bob Pickle Sickles ™ hevder at hvis du prøver Pickle Sickle ™, kanskje du liker det. I tillegg til salg av dette interessant frossen godbit, kan du også lage din egen versjon hjemme, ved juicing noen pickles, blande saften med saltvann og hell den i en popsicle mold før frysing. Etter en natt med frost din egen pickle vil sigder klar til å spise, og i tillegg til å nyte dem som en snack, kan du også gjøre det et samtaleemne på fester.

  •  Pickles og sylte saltlake, som brukes for å gjøre det surt Sickle ™.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha