Hva er en Pillow Block Bearing?

 En pute blokk peiling er en type peiling, som ligger i en støpejernsmonteringsbraketter som også fungerer som det ytre huset for lageret. Vanligvis laget av en grå støpejern, pute blokk lagerhuset har bestemmelser for boliger er skrudd for hardt. Det indre lagerdelen av puten blokken lageret er vanligvis et mykt metallisk materiale, såsom hvitt metall, mens det ytre foringsrør kan være delt eller enkelt hus. Utviklet primært for lavt dreiemoment, minimum lastsituasjoner, er dette lageret også konstruert for å brukes i rene omgivelser i et industrielt miljø.

 Mens begrepet brukes ofte om hverandre i visse deler av verden, er en pute blokk lager og en støttekloss ikke den samme enheten. I motsetning til puten blokklageret, ikke Plummer blokken inneholder et indre lager. Den plummer blokken har et lagerhus som er designet for å fungere under store belastninger og korroderende industrimiljøer. Et felles trekk ved de to lagerhus, er at hylsteret er utformet for å bli skrudd på en fast overflate ved hjelp av innstøpte bolt monteringshull på undersiden av ventillegemet.

 Brukes til å støtte en roterende aksel, sikrer pute blokk kulelager en stabil og sikker bolig for ofte dyre lavere. Spesielle sel plassert ved inngangen og utgangen av lagerhuset, beskyttelse av avstemningen av urenheter som skitt og støv. Delt hus er ofte lettere å fremme lavere utskifting og vedlikehold enklere aksel, mens ikke en split, eller ett stykke boliger er også brukt i noen programmer. I noen programmer blir det unsplit stil pute blokk kulelager brukes i områder som har mindre tilgang til og lavere hastigheter. Dette er ofte på grunn av mindre hyppig vedlikehold med en langsommere roterende aksellageret.

 Gjennom bruk av en pute blokk peiling til en roterende aksel, er driftssyklus av skaftet betydelig økt. Lagrene dreie akselen, og for å hindre at wobbling under rotasjon, slik at det ikke er noen skade på forbindelses tilslutninger og svekkelse av strukturen av stålskaft. Selv om moderne puteblokklager benyttes en engangs myk metall-lagerskål innsiden av støpejern eller støpt stål, lagerhus, bruk tidlige versjoner av apparatet nå og da er laget av et støpt bærende innsiden av huset. Disse typer kurs var ofte kort levetid og krever hyppige tjeneste lagrene.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha