Hva er en Pixie Frog?

 "Pixie Frog" er et annet navn for den afrikanske Bullfrog, en slags frosk som lever hovedsakelig i Afrika sør for Sahara. Til tross for navnet, er disse froskene er faktisk en av de største arter av frosker i verden. Den "Pixie" er en forkortet versjon av det latinske navnet, Pyxicephalus adspersus. Disse froskene kan vokse opp til 9 inches i lengde, og inntil 4,4 pounds i vekt. I motsetning til de fleste froskearter, elleve mannlige frosker vokse seg større enn hunnene.

 Som alle frosker, starter pixie frosk livet som et rumpetroll. Som det vokser, det tar på en levende grønn glød med en gul stripe i midten av ryggen. Som det aldre, forsvinner linjen og fargen mørkere og dulls. Elleve frosker kan fortsette å vokse så lenge som 20 år før de når sin maksimale størrelse.

 I forhold til andre typer frosk, er pixie frosk spesielt aggressiv. Det er vanlig å se Sees utagerer andre vesener som avgjør en potensiell fare. På grunn av sin aggressive natur og skarpe tenner, må denne frosken holdes i eget akvarium, fordi det vil drepe og spise andre dyr plasseres på sitt territorium. Det vil også spise andre frosker elleve.

 Under paringstiden, de mannlige frosk eleven først velge et territorium, som han vil forsvare seg mot noen annen frosk. Han sender sin parring samtale, en serie av grynt og dype samtaler. Hunnen legger opptil 4000 egg, som klekkes til rumpetroll etter ca to dager. Etter ca tre uker, la vannet de noen ganger spiser hverandre under den første perioden som hjelper tynn befolkningen, ettersom bare 20 prosent av unge frosker overleve sine tidlige dager.

 De som vurderer kjøp av pixie frosk som kjæledyr bør huske på at de spiser ganske mye, og mater dem kan være en utfordring. Hansker og mate dem med en stang er anbefalt å unngå å bli bitt. Selv om frosken vil spise omtrent alt som kan passe inn i munnen hennes, er det best å unngå levende mus eller andre dyr med tenner fordi de kan skade de elleve frosk. Insekter og små fisk er vanligvis det beste valget.

 Pixie frosken er ikke den slags kjæledyr som kan håndteres eller spilt med. Bortsett fra risikoen for en smertefull bite, kan bruken av frosken føre til stress, så vel som skade huden. Det er best å unngå berøring av frosken, hvis tanken er rengjort, i hvilket tilfelle for å bæres tykke hansker.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha