Hva er en Plunge Bra?

 Et dykk bra er en type BH med en svært lav U eller V-formet front side, for å imøtekomme for utringede skjorter eller kjoler. De er vanligvis ment å løfte brystene og å skille dem, noe som gjør split mer synlig og håndgripelig. Mange stupe bras har ekstra polstring i koppene å forbedre utseendet på cleavage, og legger til effekten av svært lavt kutt skjorter og kjoler. De har også ofte har avtagbare eller konvertible bh stropper som kan justeres for å dekke ulike necklines.

 Vanligvis er ment bare for spesielle anledninger, mye kan stupe bras ikke tilbyr komforten som ville være en normal daglig bra, selv om noen kvinner opplever ingen problemer med dette. Noen kvinner opplever at utformingen skal bedre divisjon og gjøre brystene ser større ut kan føles vanskelig. Men går uten BH eller med bare en stick-on BH er ikke et alternativ for noen kvinner, selv når en svært lav hals risikere å forlate en synlig BH. Det er der en dukkert bra er nyttig.

 En dukkert bra kan gjøres med en av de materialene som en normal bra er laget av vakre fargede blonder og satin til vanlig hvit bomull. Bras også kommer i mange forskjellige stiler, for eksempel push-up bh eller camisole BH, i tillegg til en standard brakett stil. Noen plunge bh administrator er både ryggløse og stroppeløs, bestående av kun den fremre delen av brasserie, vanligvis til kroppen med lim. Noen linekors har dype dykket fronter også.

 Mange kvinner som stuper bra er at etter å ha kjøpt en livredder for spesielle anledninger. En vanlig anbefaling for fremtidige kjøpere som ikke bare hoppe dypt nok, men koppene er store nok til å forbli trygt gjemt under skjorte eller kjole unna. Finne en dukkert BH som avslører nok hud uten å ofre komfort og støtte synes å være en balansegang for noen kvinner som råde prøver på ulike stiler er i butikkene for bestilling på nettet. Noen stiler synes å være mer rettet mot små kropp kvinner, mens andre fungerer bedre for de med en større byste. I tillegg kan kjøp av en cup størrelse større eller mindre har en stor innvirkning vises på komfort og mengden av cleavage, har en viktig faktum å vurdere, fordi mange merker en tendens til å være litt mindre eller større enn standard løp.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha