Hva er en Pogo Stick?

 Pogo stick, som er en bouncy leketøy, ble utviklet av George Hansburg i 1919, ifølge noen. Pohlmann og Goppel først produsert design, som i utgangspunktet var laget av tre. De to første bokstavene i navnet til hver produsent gjør navnet Pogo.

 Pohlmann og Goppel eksportert Hoppestokk til land som Storbritannia og USA, hvor det berømte varehuset, Gimble, først brukte dem. De første eksporten var feil fordi treet skjev eller råtnet på vei til USA. Hansburg redesignet Hoppestokk i metall for å unngå problemer som skyldes bruk av tre. De fleste er mer kjent med metall pogo stick stiler av i dag.

 De første pogo sticks ble brukt av barn så vel som av menn og kvinner. The Great Ziegfeld lærte sine dansere hvordan du skal bruke på scenen. Faktisk 1920 var kulminasjonen av pogo stick fascinasjon, men leken har gått inn og ut av mote siden den gang, med topper av interesse i hele det 20. og begynnelsen av det 21. århundre. Nydesignede pogo sticks har bedret sin sprett og kan skape store hopp av flere fot i luften med hver sprett.

 Den tradisjonelle metall pogo stick ser ut som en lang loddrett strek med en T-bar håndtak for brukeren å holde. Videre langs stangen, mot bakken, stokken to fotstøtter på hver side av pinnen. Under foten hviler, forblir Hoppestokk bar, men tilfører en fjær kveilet rundt den nedre del av rett stang. Dette gjør at brukeren kan bevege fotplatene ved å hoppe. Bunnen av pinnen har også en gummi eller plast ende-dekket, så hoppe vil resultere i en enklere landing.

 For å bruke pogo stick, må du oppnå både balanse og timing. Når begge føttene har presset fotstøtter og spiralfjær helt ned, er våren gratis for brukeren hoppe noe. Mens de fleste nybegynnere kan oppnå ett hopp, tar det noen mestring å hoppe flere ganger etter hverandre. Det kan bli enda mer utfordrende med nyere pogo stick stiler, som tillater brukeren å sprette flere fot i stedet for noen få inches i luften med hver utgivelse av fjærene. Hvis du kan få taket på det, kan det være svært underholdende, og også underholdende å se på enn å prøve å lære noen andre hvordan du gjør det!

 Pogo stick snart inspirert folk til å gjøre Guinness World Records satt av enten avstand eller hopp. I 1997 Ashrita Furman gjort og fortsatt innehar rekorden for lengste distanse på en hoppestokk. I 12 timer og 21 minutter, Furman hoppet 23:10 miles. I 1980, Gary Stewart angi gjeldende verdensrekorden for de påfølgende hopp på en hoppestokk. Etter 20 timer og 20 minutter, Stewart hoppet 177 737 ganger.

 Er for sikkerhet, selv om du ikke tenker på å bryte en pogo stick posten, bør du bruke hjelm. Det kan skade å falle bakover eller forover en Hoppestokk. Sikkerhetsutstyr er spesielt viktig hvis du bruker de nyere høye sprett modeller som Flybar®.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha