Hva er en politisk karikaturtegner?

 En politisk tegneserieskaper er en kunstner som uttrykker sine meninger etter tegninger og tilhørende ord. Hennes arbeid kan være et enkelt panel tegneserie eller en serie av paneler kalles en tegneserie. De kan fungere som en ansatt for en daglig, ukentlig eller månedlig publikasjon eller som frilanser sender sitt arbeid til flere kilder. Hennes tegneserier er publisert i en avis, magasin eller på Internett.

 Denne sjangeren av politiske kommentarer har vært populært siden politikken ble født. Karikaturer av politiske kandidater har overflod i alle samfunn som går tilbake til antikken og sivilisasjoner. De populære symboler vanligvis forbundet med United Statesâ € ™ to største partiene, det republikanske elefant og den demokratiske esel, ble først unnfanget og tegnet av politisk tegneserieskaper.

 Selv ikke to politiske tegneserier er de samme, temaene tradisjonelt gjenspeile nyheter og hendelser av dagen. I tillegg til skildrer politiske skikkelser, tegningene i politiske tegneserier ofte skildre aktuelle hendelser som visuelle metaforer. Noen av tegningene er så kort at ingen ord for å formidle budskapet om tegneserie.

 I motsetning til de politiske forståsegpåere som bare bruker ord til å uttrykke sine synspunkter, politiske karikaturtegnerne ofte komme unna med portretterer stereotypier og fordommer i sine komiske tegninger uten effektene ofte led av forfattere. Dette er ofte knyttet til troen på at tegninger tolkes flere nivåer enn skrevne ord. Noen av de mest kontroversielle politiske tegneserier har ingen ord i panelene.

 En vellykket politisk tegneserieskaper normalt belest og open-minded. Lese internasjonale nyheter hver dag er en typisk del av hennes hverdag. Å gjøre henne appell til et bredt publikum, presenterer hun generelt motstridende synspunkter. Hennes personlige visjon av verdens hendelser og politiske figurer er ofte ukjent for offentligheten å bli sett for sin sanne objektivitet.

 En person i dette yrket er vanligvis utgående og svært kommunikative. Siden arbeidet er basert på worldâ € ™ s stadig skiftende politiske og sosiale klimaet, er dens samspill med mennesker fra ulike samfunnslag og ulike meninger avgjørende for å holde henne godt av kreativitet frisk. God lytter og minne ferdigheter er viktige egenskaper for en politisk karikaturtegner.

 Det er ingen faste pedagogiske krav til en stilling som politisk tegneserieskaper. Tegning ferdigheter utvikles gjennom formell utdanning er nødvendig. En bachelorâ € ™ s grad i kunst, for å forbedre statsvitenskap eller journalistikk er en jobbmulighet candidateâ € ™ s for sysselsetting, selv om kunstnerisk talent og bitende humor vanligvis er de viktigste egenskapene for å lykkes i denne stillingen.

  •  Mange store aviser har en politisk karikaturtegner i staben.
  •  Temaene politiske tegneserier må gi nyheter og hendelser av dagen.
  •  Politiske tegnere ofte skildre stereotypier og fordommer i sine tegninger.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha