Hva er en primær bolig?

 En primærbolig er hovedkvarteret til en person bor mesteparten av året eller permanent hjem at han planlegger å gå andre steder for å ved avslutningen av et midlertidig opphold. Det kan være et hus eller en leilighet besitter en person eller en utleieenhet. Konseptet har en enkel definisjon og de ulike juridiske definisjonene når det brukes som et krav for visse programmer eller fordeler. Vanligvis er det kvalifisering av et hjem som en primær bolig viktig for å få boliglån, delta i offentlige lånegarantiprogram, og bruk av visse skattefradrag. Plasseringen av en rektor bolig er også viktig å etablere statlige bosted og kvalifisere seg til fordeler.

 Boliglån er en av de viktigste sakene der en rektor bolig vil være lovlig etablert. Utformingen av huset er vanligvis en forutsetning for å få lån. Dette er fordi lovene på eiendommen for å komme tilbake til standard være annerledes hvis eiendommen er hjem til en person, i motsetning til en inntektsbringende eller ferie hjemme. Långivere føler også at låntakere er mer sannsynlig å betale ned et boliglån på deres viktigste bolig for å redusere risiko og tilhørende renter på lånet. Låneavtalen angir ofte at et boliglån er misligholdt dersom långiver er kjent at låntakeren ikke lenger bruker eiendommen på angitt måte.

 Mange boliglån er garantert av offentlige etater som krever lånet bare for en primær bolig. Disse programmene finnes for å oppmuntre hjem eierskap, og for ikke å investere kjøp av et andre hjem eller eiendom støtte. Noen offentlige lån programmer også tilby forskuddsbetaling hjelp til familier. Programmer som finansiering også gir antall år familien har til å gi opp å bo i huset, ellers må de betale tilbake pengene.

 Utformingen av huset har også skattemessige konsekvenser. Nasjonale og lokale myndigheter vanligvis gi skattelette på en rektor hjem som et hus kan ta på sin personlige inntektsskatt. Dette inkluderer justeringer for eiendomsskatt, boliglån interesse, energieffektivisering, og avskrivninger. Lokale eiendomsskatt har ofte visse unntak tilgjengelige hvis hus er kvalifisert for programmet, og bor i et hjem for de fleste av året som senior rabatt på eiendomsskatt.

 En annen viktig bruk av klassifiseringen er å trekke på den lokale bolig. Kommuner skatte folk basert på om de anses som permanente eller midlertidige innbyggere. Bosted er også viktig å fastslå kvalifisering for den lokale ytelse. For eksempel må en student ha en rektor bolig vil kunne dra nytte av redusert undervisning ved statlige høyskoler og universiteter i USA.

  •  En leilighet kan være en rektor bolig hvis personen bor det for en del av året.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha