Hva er en påstand avtale?

 En påstand avtale er en kontrakt der noen anklaget for en forbrytelse er enig i bytte for en mildere straff til å innrømme skyld. Fra standpunktet av en aktor, kan tilby en redusert straff avslutte en sak raskt og unngå å bruke tid og bekostning av en rettssak. Tiltalte kan velge å godta disse tilbudene fordi de er redd for utfallet av rettssaker eller fordi de ikke er interessert i å bestride en kostnad. Disse avtalene er tilbudt i en rekke typer saker.

 En metode for å tilby en påstand avtale innebærer en lavere pris avtale. I dette tilfellet, er enig aktor til mer alvorlige kostnader dersom tiltalte ber skyldig til en lavere pris. Dette resulterer i en mindre alvorlig straff enn ellers er mottatt. Saksøkte kan også være redusert straff for en redusert straff. I dette tilfellet, ingen kostnader droppet, men aktor har reduserte setninger i bytte for stoffet.

 Hvis Riksadvokaten mener at en påstand avtale har blitt utpekt, vil det nærmer advokaten av de tiltalte med tilbudet. Advokaten gjennomgå tilbudet med den mistenkte og kan råd om å akseptere tilbudet, avvise eller reforhandle tilbudet. Partene skal samarbeide for å håndtere en dommer som vil avgjøre en passende straff.

 I tillegg til skyldig, kan en saksøkt også få lov til nolo conten eller "no contest". Kranglet på denne måten, gjør at tiltalte ikke innrømmer skyld eller uskyld krav. Det er behandlet som en innrømmelse av skyld, fordi den siktede vil bli dømt, men det er sivilrettslig ansvar i tilfelle at en bekymring for noen typer søksmål kan eliminere.

 Den tiltalte i søksmålet kan endre hans eller hennes sinn om narkohandel og påtalemyndigheten kan også trekke tilbake tilbudet og sende saken til retten. I disse tilfellene, informasjon adressert i forhandlingene bare brukes i retten i begrenset grad. Hvis stoffet avtale ble skrevet, og ble enige om, prøver å komme tilbake på avtalen kan bli utfordret. Men slike avtaler noen ganger ikke inkludert fordi det er bekymringer om å forlate data på plate.

  •  En person som aksepterer en påstand avtale for å unngå en rettssak.
  •  Personer som har redusert straff vanligvis står overfor en mindre straff.
  •  En dommer må godkjenne påtalemyndighetene før det er endelig.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha