Hva er en Pull-Up Bar Dip?

 En pull-up bar dip er en del av øvelsen utstyr som gjør at en utøver å utføre både pull-ups og dips. Pull-ups og dips kreve litt forskjellig utstyr, så en dukkert trekke opp bar vil ha separate håndtak for hver øvelse, og noen modeller vil ha håndtak som gir mulighet for variasjoner av pull-ups og dips. Som med all trening, er det flere faktorer som går inn å velge en pull-up bar dip for kjøp, inkludert sikkerhet, funksjonalitet og størrelse.

 Det er flere design for en pull-up bar dukkert, men forutsetningen er den samme for dem alle. For det første, baren har to håndtak som er litt lenger fra hverandre enn en gjennomsnittlig sett skuldre. Noen ganger er disse håndtakene skal være justerbar for å imøtekomme mennesker med mer eller mindre brede skuldre. Disse håndtakene er parallelle med hverandre og høy nok på maskinen som kan bruke en idrettsutøver til å utføre dips uten hans eller hennes føtter vil berøre bakken.

 En pull-up bar vil dyppe en slags pull-up bar. Denne baren kan være en enkel, solid bar, eller kan komme i en utvidet form. Noen ganger, i stedet for en solid bar, vil pull-up bar ha en plass i midten, slik at utøveren kan utføre pull-up uten å måtte bekymre seg om berøring av hans eller hennes hode mot baren. Formen på bar kan tillate utøveren til en rekke håndposisjoner, som alle bruker det skiftende natur av øvelsen ting.

 Uansett utformingen av pull-up bar, vil det være høyere enn dip hans bar fordi mens du utfører pull-ups, utøveren avhenger mye lenger under baren enn han eller hun gjør i løpet av dips. Men forskjellene vil akkurat der pull-up bar i forhold til dip bar. I noen modeller, dypp bar rett under pull-up bar, slik at utøveren lett fra en øvelse til en annen. I andre, er pull-up bar på den andre siden av maskinen, noe som krever at utøveren til å bevege seg når du bytter øvelser, men reduserer problemet med dip bar i veien under utførelsen av pull-ups.

 Det viktigste å vurdere når du kjøper en pull-up bar dip er den relative sikkerheten til design. Denne opplæringen enheter skal kunne bære vekten av en idrettsutøver, så det er viktig at den faste strukturen. Også under utførelsen av pull-ups og fall, er det ofte et flertall av sideveis bevegelse, slik at utstyret må være meget stabil.

 Det er også viktig å funksjonaliteten til pull-up dip bar og hvor mye plass det tar å vurdere. For å gi stabilitet, trekke opp dip barer pleier å ha en bred, slik at de tar opp mye plass. Design som dip bar rett under pull-up bar tar opp mindre plass enn de er på forskjellige sider.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha