Hva er en Pulley?

 En wiretrekk er en type styrehjul rundt som et vevd kabel, vanligvis laget av stål, kan bli avgjort. Den trinsehjul vil ha en aksel, slik at dreie hjulet og akselen vil vanligvis være montert på en ramme som kan festes til en fast gjenstand for stabilitet og styrke. Trinsen i seg selv er vanligvis laget for å hindre at et sterkt metall, slik som stål for tidlig slitasje eller annen skade. Kabelen trinsehjul er vanligvis øses eller rillet rundt omkretsen for å gi en bedre guide spor for kabelen.

 Bruken av en vaiertrinse kan variere, selv om systemet er vanligvis utformet til tunge løft eller flytting av tunge gjenstander i en lengde. Vevde kabler er mye sterkere enn belter eller kabler, i de fleste tilfeller, slik at de er bedre rustet til å tåle vekten av større gjenstander. Det er ikke uvanlig å finne en trinse i et industrielt miljø som et lager eller fabrikk eller annen institusjon som krever regelmessig bevegelse av ekstremt tunge gjenstander. Størrelsen av kabelen, og spindelen vil bestemme hvor mye vekt systemet kan, i tillegg til antall plater i systemet.

 Et godt eksempel på et wiretrekk system er en skiheis. Dette systemet gjør bruk av to store remskiver, en ved hver ende av kabelholderen og løfte tårnene mellom de to trinser for å opprettholde riktig strekk på kabelsystemet. Trinsene på et slikt system vil sannsynligvis være meget stor, ettersom heisen er sannsynlig at en ekstremt stor mengde vekt, særlig når den bøyes støtte blant passasjerer.

 Mindre kabel trinsesystemer er tilstede på vektløfting maskiner. Kabler er holdbare, og vil ikke strekke seg så mye som tau eller belter, noe som er spesielt viktig når kabelen i store mengder vekt støtter regelmessig. Treningsapparatene kan gi flere trinser for å kontrollere bevegelsen av ytelsen til maskinen egnet for, selv om de fleste treningsapparatene har bare ett eller to per wiretrekk. Jo flere trinser som er tilstede i systemet, jo mer tildelte blir tyngre, hvilket er fordelaktig i de fleste situasjoner. På vekt maskiner, vil imidlertid brukeren ønsker best mulig nytte av høyere vekter, så legger trinser løftesystem faktisk mot sin hensikt å vektløfter.

  •  Pull kabler har ofte et spor rundt deres omkrets som følger med en kabel.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha