Hva er en Quandong?

 Den Quandong er en frukt bærende vill busk eller busk som forekommer naturlig i Australia. Fossiler av denne busken funnet i outback, som noen spekulerer kan være de eldste fruktbærende planter på jorden. Ulike typer av disse plantene dyrkes nå på plantasjer for kommersielle formål.

 Santalum acuminatum er kanskje den vanligste formen for dette anlegget, og er også kjent som ørken Quandong. Disse trærne har lysegrønne blader, små hvite blomster og vanligvis to eller tre meter høye, selv om de kan vokse seg større. Disse trærne trives i tørre og semi-tørre klima. Disse trær regnes som halv parasittisk, fordi, etter vekst av frø, de lekker vann fra røttene av andre planter. Derfor trærne kan trives uavhengig av jord- og vannkvaliteten i sitt område.

 Høy i vitamin C, er Quandong frukt en dyp rød når moden og har hvitt kjøtt. Disse fruktene er omtrent på størrelse med et eple. Noen sier det smaker likt rødvin eller en mango. Disse spiselige frukt arter, noen ganger en vill fersken, kan bli funnet på santalum acuminatum trær. Quandongs var et fast innslag i den innfødte kosthold, enten spises fersk, tørket eller bearbeidet til syltetøy. Te laget av denne frukten ble brukt av beboerne til å skylle giftstoffer fra sine systemer. Revmatisme og hudproblemer ble også diskutert. Ørkenen quandongâ € ™ s kjernen kan også brukes til dekorative formål eller spist. Disse plantene blir spist av kamel, som fører til dem å bli litt knappe i naturen.

 Den lille blå frukt funnet på Elaeocarpus Angustifolius trær er også kjent som blå, sølv og børste Quandong. Disse fruktene har en sur smak. Fruktene funnet på Santalum murrayanum trær, også kjent som bitter Quandong, har en ubehagelig smak og er generelt ikke spist, selv om de ligner frukten av ørkenen Quandong i farge og størrelse.

  •  Kameler ofte beiter på Quandong.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha