Hva er en Quenelle?

 En quenelle er en kule laget av finmalt fisk, kjøtt eller fjærfe blandes med en bindende blanding og deretter kokes i lager. Quenelles kan serveres på egen hånd som en hovedrett, vanligvis med en rik hvit saus, og de kan også brukes som tilbehør til andre retter. Det er også mulig å se Quenelles suppe, legge tekstur og kroppen til suppe. Noen restauranter serverer quenelles, og de kan også gjøres hjemme med relativ letthet.

 En versjon av quenelle synes å dateres tilbake til minst Roman ganger, og maten kan fortsatt være eldre mulig. Basis Quenelles typiske Brødsmuler med egg bindemiddel, og noen er laget med brødsmuler blanding av smør, mel og vann som blir tilsatt til en grov, smuldrete blanding. Noen regioner spesialister på quenelles med unike ingredienser som regionalt tilgjengelig fisk eller dyr.

 Ordet "quenelle" er avledet fra det tyske knodel, en diminutiv av "knapp", en referanse til form av en tradisjonell quenelle omtrentlig. Quenelles er vanligvis dannet på skjeer, så de omtrent avlang form med ingrediensene er tett komprimert slik at de ikke faller fra hverandre i løpet av krypskyting prosessen. Koking må gjøres på en skånsom småkoke å unngå trengsel quenelles for mye, så røff behandling vil angripe ballen fra hverandre, og skaper en betydelig rot.

 Kremet hvite sauser vanligvis best sammenkobling med quenelles, men eventyrlystne kokker kan eksperimentere med forskjellige sauser også. Den naturlig mild smak av quenelle går mye rom for eksperimenter med et antall kokker fore enkle sauser gjøre bruk av smaken av kjøtt som brukes til å hente ut, mens andre som mer omfattende lag av smaken. Quenelles kan toppes med ingredienser som persille og salvie.

 På grunn av formen på quenelle er så karakteristiske, noen bruker begrepet "quenelle" for å referere til hver enkelt lag egg-formet støpt mat. For eksempel, sorbet Quenelles være utformet følge dessert queneller og andre materialer kan anvendes i en rekke forskjellige måter. På grunn av den doble betydningen av ordet "quenelle," de fleste menyer spill involvert type quenelle, som beskriver den retten som en "makrell quenelle i en lys fløtesaus", eller "en iskrem quenelle."

  •  Brødsmuler er vanligvis brukt til å lage quenelles.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha