Hva er en Quilting Frame?

 En quilting ramme er en struktur som holder stoffet og treffer en dyne på plass mens den eller de som jobber på dynen sy det sammen. Mens quilting rammer brukes i tradisjonelle hånd quilting, visse typer quilting rammen brukes til maskin quilting, hvor en knivstikking sy stoff og vatt sammen.

 Vanligvis rammen er laget av tre. Størrelsen på en quilting ramme kan variere fra mindre rammer for fanget eller kaste dyner til store rammer for queen eller king size dyner. Ofte kan en person være i stand til å gi en quilting ramme kan justeres på grunnlag av størrelsen av det aktuelle prosjekt. Den store størrelsen på mange rammer betyr en quilter kan arbeide alene eller sammen med en gruppe andre quiltere jobbe på dynen toppen og ned. Når quilting bier, kvinner pleide å samles rundt sidene av en ramme å quilte sammen.

 For å plassere et lappeteppe ramme, legger quilter bunnen stoff av dynen, lyden, og den øvre stoff i lamellene på de fire sidene av rammen, er sammenlignbar med et broderi ideen om en quilting ramme eller quilting bøyle. De fire barer holde stoffet og batting stramt, slik at quilter teppet knivstikking som ikke vil rynke eller være for løs når hun tar å lage lappeteppe ut av rammen. Plassere en dyne i en ramme vil også hindre vatt eller vev fra bunching mens quilter fungerer. Vanligvis hele teppet er lagt flatt i rammen, slik at quilter slipper å angre quilting ramme og posisjonen til lappeteppe som de jobber, hva de skal gjøre med en quilting bøyle.

 Når man arbeider på en quilting ramme, starter en quilter vanligvis på den ene siden av teppe og jobber seg mot høyre eller venstre. Hvis de ble quilting med en bøyle, ville de starter i midten av teppet. Ofte er det også viktig at det er en maske quilteren til seg selv når man bruker et quilting ramme. For eksempel, hvis man ønsker en quilter firkantet maske, må hun begynne øverst i venstre hjørne, jobber over til høyre og deretter ned på andre siden av plassen, tilbake til seg selv. Hun skal da starte en ny tråd i øvre venstre hjørne, som arbeider langs venstre side av torget og deretter til høyre.

  •  En quilting rammen er laget for å holde stoffet og treffer en dyne på plass.
(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha