Hva er en rattail?

 En rattail er en frisyre som et hårstrå er igjen lengre i ryggen, som strekker seg nær eller under kragen. Først popularisert på midten av 1980-tallet, den rattail gikk av moten på 1990-tallet Likevel nølte i pop-kultur og har lenge vært assosiert med stereotypier av fattige, hvite nordamerikanere.

 Noen kulturelle observatører klassifisere rattail typen som vorter. Begge frisyrer er ofte tett beskåret på toppen og sidene av hodet. Mulle, men er forsynt med langt hår i hele den nedre del av ryggen av hodet som strekker seg som en hårete gardin i retning av kraven. Den rattail er en slank, diskret hårvekst, vanligvis sprouting fra midten av baksiden av hodet blant hennes mye kortere kutt.

 På 1980-tallet rattail bærere brukt stilen til å uttrykke seg med overraskende mangfold. Mange farget halene rotte forskjellige farger for å gjøre de lange låser fremtredende, og andre krøllet, flettet og flettet dem inn dreadlocks. Noen til og med styrket deres haler rotte med vever å gjøre dem lengre.

 På høyden av sin popularitet, rattail skred rasistiske og kulturelle grenser. Skateboardere ofte bar, som punkere noen ganger sine hoder barbert med unntak av noen lange, aggressive rottehaler. Stilen selv tok rot - kort - i hip-hop-kulturen etter 1988 Eddie Murphy filmen "Coming to America", der komikeren spilt en afrikansk prins som rattail er en del av den nasjonale og kulturelle identitet.

 Når den forsvant fra den stilen, rattail var synonymt med fattige hvite. Et eksempel er en episode av "The Simpsons" i 1998 med tittelen "Bart Carney," der Simpson familien driver på kant med en utspekulert karneval arbeidstaker og hans bumpkin sønn, som er en fremtredende rattail. Et Internett-søk vil rattail mange spottet tributes med ord som "redneck" og "poor white trash" med fotografier av den beryktede hårklipp omtalt råvarer.

 Selv om det har blitt mye sjeldnere, har rattail fortsatt å gjøre uventede opptredener i popkulturen. I "Star Wars" prequels, unge Jedi studenter sported rattails som skiller dem fra andre barn som ikke liker spesielt bånd med den mystiske Force. Rattails er noen ganger sett på de japanske Manga figurer tegnet med mer Outre og outlandish frisyrer. Basketballspiller Alando Tucker vokste en rattail mens du spiller for Phoenix Suns, men han bemerket at han gjorde det fordi han mistet en innsats.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha