Hva er en rediscount?

 Rediscount er et begrep som brukes i forbindelse med dynamikken i en bestemt type transaksjon som oppstår mellom den store bredden av et land og andre kvalifiserte hjelpe banker. Vanligvis, når bankene prøver lån for å få sentralbanken, kan de gjøre det med en viss rabatt, som vil bli fastsatt ved skjønn av sentralbanken med den hensikt å bruke et slikt verktøy for å påvirke økonomien. Den rediscount hastighet refererer til en annen reduksjon i renten som er belastet av banken i ekstra senger, en faktor som gjør den totale renten som var lavere enn det hadde blitt søkt om rediscount å være renten på lånet.

 Forbindelsen mellom påføringen av rediscount og i den hensikt å sentralbanken er det faktum at det vanligvis kommer fra et ønske om bæres av en bank til å påvirke økonomien. Siden sentralbankene har mandat til å manipulere økonomien gjennom implementering av visse politikk og taktikk, de vanligvis bruker rediscount prosessen som ett av virkemidlene for å oppnå slike stabiliserende faktorer. Metoden for avgjørelsen av søknaden av politikken er basert på resultatet av analysen av økonomi involvert. Som sådan, hvis analysen av økonomien fører til innføringen av en generell nedgang av det samme, sentralbankens pengepolitikk ment å øke utgiftene og samlet forbruk som et middel for å innføre gjenopplivingen av økonomien.

 Et eksempel på en slik taktikk vil redusere hastigheten som de kommersielle bankene i økonomien, lån i banken kan få gjennom bruk av rediscount. På en måte er bruken av rediscount ment å tjene som en form for arrangement at overføringen av den hensikt å sentralbanken senke økonomien for øvrig. I den forstand kan bankene sies å være en slags tube rør for overføring av pengepolitikken initiert av sentralbanken. For å oppnå dette, vil bankene også redusere interessen de belaster sine kunder for å yte kreditt og utstedelse av lån. Dette påvirker forbrukeren oppmuntret dem til å bruke mer på grunn av lettere tilgang til finansielle ressurser til å opprettholde sitt forbruk.

(0)
(0)
Kommentarer - 0
Ingen kommentarer

Legg en kommentar

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Tegn igjen: 3000
captcha